نویسنده موضوع: ویرایش فایل Php برای بیدا کردن نام کاربری و رمز عبور  (دفعات بازدید: 6877 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین amirreza

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام خسته نباشید اقا من یه برنامه دوست یابی نصب کردم به طور دستی روی لوکال ولی رمز عبور و نام کاربری رو پیدا نمیکنم با ویراش کردن فایل Admin.php فهمدم که از روی این 2 تا فایل که برای دانلود گذاشتم نام کاربری و رمز عبور رو میخونه ممنون میشم پیدا کنید برام این نام کاربری و رمز عبور!

http://amirjoon.persiangig.com/user.zip

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
forgot password نداره ؟
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین amirreza

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
forgot password نداره ؟
دستی نصب شده! تو لوکال! خودشم
من فک میکنم تو این 2 تا فایل که برای دانلود گذاشتم هست ولی من سر در نیاوردم!  :-\

آفلاین zarif

• Administrator
اصلا ربطی به این 2 فایل نداره !

پسورد ها تو دیتابیس ذخیره میشه !
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین mojtaba_6485

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
لطفا pm رو بخونین
« آخرين ويرايش: دسامبر 09, 2006, 12:36:26 توسط mojtaba_6485 »

آفلاین zarif

• Administrator
عذر میخوام میشه بگین چه طوری میشه پسورد و یوزر رو از دیتا بیس در اوورد

برای چه سیستمی ؟
هر برنامه ای با الگوریتم خاصی اطلاعات را در داخل دیتابیس ذخیره می کند و اکثر آنها  رمز را کد کرده و در دیتابیس نگهداری می کنند که شما نتوانید  رمز  کاربران را کشف کنید !

آفلاین mojtaba_6485

• Newbie
  • *

آفلاین zarif

• Administrator
phpbb

شما یوزر و پسورد دیتابیس خود را گم کردید ؟
برای چه می خواهید ؟
مشکلتان چیست ؟

آفلاین mojtaba_6485

• Newbie
  • *
دوسته من شما بگین آیا راهی هستش از هون بک آپ دیتا بیس بشه پسورد ها رو در اوورد

آفلاین zarif

• Administrator
دوسته من شما بگین آیا راهی هستش از هون بک آپ دیتا بیس بشه پسورد ها رو در اوورد

اگ رمنظورتان این است که پسورد کاربران را بدست بیاورید ، جوابش خیر است !
اینکار امکان پذیر نیست و اگر کاربران شما در ورود به سایت مشکل دارند باید از طریق forgot password ، رمز خود را ریست کنند یا اینکه شما دستی از ادمین سایت رمز کاربران را ریست کنید .

آفلاین mojtaba_6485

• Newbie
  • *
ممنونم