نویسنده موضوع: حساب پيپال براي استفاده در سايت هاي درآمدزا  (دفعات بازدید: 2970 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین mohammad3

• مشتری
  • *
  • ارسال: 16
    • طراحي، توسعه وب، برنامه نويسي و گرافيك
سلام،
قبلآ يك خدماتي ميداديد كه يك حساب پيپال در اختيار دوستان قرار ميداديد تا در سايت هايي كه براي منظوري نياز به پرداخت مبلغي از طريق پيپال داشتند استفاده بشه. الان هم اين سرويس هست؟

با توجه به اينكه براي وارد شدن به هرگونه تجارت آنلاين، برنامه ريزي كسب درآمد، هر گونه خريد/فروش اينترنتي و ... يك سيستم پرداخت آنلاين مطرح مورد نياز است و همانطور كه شما ميدانيد اين سيستم PayPal هست. تجربه من نشان ميدهد اگر ده ها حساب آنلاين مانند ايگولد بي ارزش كه منشأ بسياري كلاه برداري را در اينترنت است داشته باشيد بدون حساب پيپال به هيچ برنامه تجاري آنلاين نميتوانيد وارد شويد!

من از آن لحظه كه واقعآ نياز به حساب PayPal را احساس كردم اقدام كرده بودم و اكانتي براي خود داشتم ولي تازگيها با Limit شدن آن مواجه شده ام كه فعلآ راه حلي ندارم براي حل آن، به همين دليل اين بحث آغاز گرديد ...

من بيشتر فعاليتم در فروم هاي خارجي هست، فرصت هاي خريد يا فروش بسياري دارم كه فقط به علت مشكل حساب پيپال صرف نظر ميكنم، ولي اگر شما يك اكانتي در اختيار ما ميگذاريد كه در اين معاملات واردش كنيم و مبلغ ريالي را  از شما بگيريم واقعآ عالي ميشود.

منتظريم...

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
سلام .

با توجه به سخت گیری های پی پال این خدمات را انجام نمی دهیم .
پی پال برای حساب های شخصی و گردش های مالی کوچک مناسب است ولی وقتی گردش مالی زیاد شود ، پی پال برای کلیه پولهایی که رد و  بدل می شود از شما توضیح می خواهد و می خواهد بداند که فعالیت شما چیست ؟؟ که عملا نمیشود این خدمات را به تعداد زیادی از افراد ارائه داد و بدردسر خواهیم افتاد  .

بنظر میاد افتتاح حساب در مانی بوکرز و کار کردن با آن راحتتر باشد . پیشنهاد می کنم برای دریافت پول از مانی بوکرز استفاده کنید .

در مورد سیستم های الکترونکی مثل ایگولد درست می گید . منشا بسیاری از این پولها از کلاهبرداری می باشد و پولهای درستی در این حسابها نیست ولی متاسفانه راحتترین راه حل همین حسابهای الکترونیکی هست .
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
نقل قول
بدون حساب پيپال به هيچ برنامه تجاري آنلاين نميتوانيد وارد شويد!

این دیگه غلو است !!! نمیشه پی پال را تنها راه حل دانست . بسیاری از سایتهای دنیا اصلا پی پال را قبول ندارند !!! ( چون آنهم یک حساب الکترونیکی است که مکان کاملا امنی نمی دانند که هزاران اکانت هم در پی پال بسته می شود ) ولی چون شرکت ثبت شده است ، می توان به آن اعتماد کرد و مطمئن بود که پولتان را اگر قانونی حساب باز کرده باشید نمی توانند بخورند ! )
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .