سلام،
قبلآ يك خدماتي ميداديد كه يك حساب پيپال در اختيار دوستان قرار ميداديد تا در سايت هايي كه براي منظوري نياز به پرداخت مبلغي از طريق پيپال داشتند استفاده بشه. الان هم اين سرويس هست؟
با توجه به اينكه براي وارد شدن به هرگونه تجارت آنلاين، برنامه ريزي كسب درآمد، هر گونه خريد/فروش اينترنتي و ... يك سيستم پرداخت آنلاين مطرح مورد نياز است و همانطور كه شما ميدانيد اين سيستم PayPal هست. تجربه من نشان ميدهد اگر ده ها حساب آنلاين مانند ايگولد بي ارزش كه منشأ بسياري كلاه برداري را در اينترنت است داشته باشيد بدون حساب پيپال به هيچ برنامه تجاري آنلاين نميتوانيد وارد شويد!
من از آن لحظه كه واقعآ نياز به حساب PayPal را احساس كردم اقدام كرده بودم و اكانتي براي خود داشتم ولي تازگيها با Limit شدن آن مواجه شده ام كه فعلآ راه حلي ندارم براي حل آن، به همين دليل اين بحث آغاز گرديد ...
من بيشتر فعاليتم در فروم هاي خارجي هست، فرصت هاي خريد يا فروش بسياري دارم كه فقط به علت مشكل حساب پيپال صرف نظر ميكنم، ولي اگر شما يك اكانتي در اختيار ما ميگذاريد كه در اين معاملات واردش كنيم و مبلغ ريالي را از شما بگيريم واقعآ عالي ميشود.
منتظريم...