نویسنده موضوع: چگونه حساب PayPal را با این کارت ویزا وریفای کنیم؟  (دفعات بازدید: 3893 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین mohammad3

• مشتری
  • *
  • ارسال: 16
    • طراحي، توسعه وب، برنامه نويسي و گرافيك
با سلام و خسته نباشید؛

من از کارت های ویزای شما قبلآ خریداری کرده ام الان میخوام که حساب PayPal رو که تازگیها باز کرده ام وریفای کنم...

من با PayPal زیاد آشنا نیستم یعنی تا بحال کار نکردم، ولی الان دیگه میبینم واقعآ همه جا نیازه میخواهم با استفاده از سرویسهای نیک شما مثلآ ویزا کارت و ... حساب PayPal باز کنم. لطفآ مراحل رو بگید؛

آیا موجودی خاصی باید در کارت باشه؟
اطلاعات (Profile) من در PayPal چگونه باید باشه؟

ممنون
« آخرين ويرايش: ژانویه 27, 2008, 01:31:04 توسط mohammad3 »

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
سلام .

شما کارت اعتباری که به اکانت پی پال خود اضافه می کنید ، لینکی برای وریفای کردن آن ایجاد می شود که زمانی بر روی آن کلیک می کنید ، معمولا 3.5 دلار از کارت اعتباری شما برداشت خواهد کرد .

آز آنجایی که کارت های ما دارای کنترل پنل آنلاین هستند و صورتحساب آن بلافاصله قابل مشاهده در کنترل پنل می باشد ، شما می توانید با مراجعه به کنترل پنل شماره پی پالی که در قسمت توضیحات statemnt ایجاد می شود را برداشته و در پی پال وارد کنید . اکانت شما در همان لحظه وریفای می شود .
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین mohammad3

• مشتری
  • *
خوب پس با این حساب برای کارتی که موجودیش مصرف شده و تقریبآ صفر هست چگونه خواهد بود؟
یعنی با این کارت هم امکان فریفای کامل خواهد بود؟ یا باید کارت دیگری را اد کنم؟

ممنون
« آخرين ويرايش: ژانویه 28, 2008, 03:51:27 توسط mohammad3 »

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
با کارتی که موجودی آن کافی نیست ، نمی تونید اکانت پی پال وریفای کنید .
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین mohammad3

• مشتری
  • *
ممنون از راهنمائی من اقدام خواهم کرد.