BackYou forums
خرداد 14, 2010, 12:20:36 pm *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی اکانت برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار:

فهرست   راهنمايي جستجو ورود عضويت  
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: شرایط فروش کارتهای اعتباری ویزاکارت - Prezzy Card  (دفعات بازدید: 6924 بار)
0 کاربر و 3 مهمان درحال دیدن موضوع.
zarif
Administrator
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 234

ديدن مشخصات WWW
« : ارديبهشت 11, 2008, 03:06:36 am »

این کارتها که از اداره پست نیوزلند تهیه و خریداری می شود ، به دلار نیوزلند می باشند .

هزینه صدور کارت : 15000 تومان
هرینه هر دلار نیوزلند درحال حاضر : 818 تومان

( حداقل میزان کارتها 25 دلار و حداکثر 500 دلار می باشد )

مثلا هزینه کارت 25 دلاری با دلاری 818 تومان و 15000 تومان هزینه صدور 35450 تومان خواهد شد .

چند سوال متدوال :

1- من خریدم به دلار آمریکا می باشد ، چه کارتی باید تهیه کنم ؟
شما می توانید از سایتهایی نظیر www.xe.com   دلار آمریکا را به دلار نیوزلند تبدیل کنید و به همان میزان کارت سفارش بدهید . پیشنهاد می کنیم کارتی که سفارش می دهید حداقل 5% بیش از مبلغ موردنظر شما برای خرید باشد . چون با کم و زیاد شدن ارزش پول دلار نیوزلند خرید شما به مشکل برنخورد !

2- نجوه سفارش به شکل است ؟
بیکی از شماره حساب های زیر هرینه کارت را واریز کنید و درخواست خود را به www.epaymenthub.com/register بفرستید

سپهر ( بانک صادرات ) : 0205646050007
شماره کارت سپهر : 6037691047569421
سیبا ( بانک ملی ) : 0300702744004
شماره کارت سیبا : 6037991014888824
شماره حساب در سامان : 1-222464-800-9301
شماره حساب در اقتصاد نوین : 1-110259-800-1801
« آخرين ويرايش: اسفند 12, 2009, 08:43:52 pm توسط zarif » خارج شده است

مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .
mohammad3
مشتری
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 17

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : ارديبهشت 20, 2008, 11:45:16 am »

سلام

البته در سايت نوشته شده خريد به صورت انبوه خواهد بود و بايد به نماينده ها مراجعه كرد..

الان با اين قيمت ميشه سفارش داد؟

يا نماينده ها كيا هستند؟ نماينده مطمئن؟
خارج شده است
zarif
Administrator
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #2 : ارديبهشت 21, 2008, 12:54:56 am »

سلام

البته در سايت نوشته شده خريد به صورت انبوه خواهد بود و بايد به نماينده ها مراجعه كرد..

الان با اين قيمت ميشه سفارش داد؟

يا نماينده ها كيا هستند؟ نماينده مطمئن؟

سلام .

این اجبار برداشته شده و شما می تونید از ما هم خرید کنید .
نماینده فقط جهت دسترسی بیشتر شما بفروش هست که فکر می کنید ارسال پول به چه کسی راحتتر است و سفارش کدام طریق سریعتر انجام می شود . مثلا ممکنه نماینده ما در شهر شما باشد و شما ترجیح دهی در شهر خودتان مستقیم خرید کنید .

نماینده ها همان کسانی هستند که ما معرفی می کینم و اگر کسی را دیدید ، که خودش را بعنوان نماینده فروش این کارتها معرفی کرده و اسمش در سایت ما قید نشده ، بدانید معتبر از نظر ما نمی باشد !

لطفا برای دیدن نمایندگان  به پایین این صفحه رجوع کنید :
www.epaymenthub.com/visacard.php
خارج شده است

مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .
Ahmad
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : ارديبهشت 27, 2008, 06:08:35 pm »

سلام و خسته نباشید.
چند سوال داشتم.
1. آیا امکان تغییر پین کد این کارتها از طریق اینترنت وجود دارد؟
2. آیا از همه سایتهایی که ویزا کارت می پذیرند می توان خرید کرد؟
3. عضویت در پی پال بی مشکل است؟
یک سوال دیگر هم داشتم اینکه من می خواهم برای رجیستر کردن کارت و همینطور اکانت پی پال با نام خودم، یک آدرس معتبر در خارج از کشور(ترجیحا همان نیوزیلند) بدهم، آیا در این زمینه شما می توانید کمکی کنید؟

بسیار ممنون و سپاسگزارم.
خارج شده است
zarif
Administrator
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #4 : خرداد 01, 2008, 02:53:49 am »

سلام و خسته نباشید.
چند سوال داشتم.
1. آیا امکان تغییر پین کد این کارتها از طریق اینترنت وجود دارد؟
2. آیا از همه سایتهایی که ویزا کارت می پذیرند می توان خرید کرد؟
3. عضویت در پی پال بی مشکل است؟
یک سوال دیگر هم داشتم اینکه من می خواهم برای رجیستر کردن کارت و همینطور اکانت پی پال با نام خودم، یک آدرس معتبر در خارج از کشور(ترجیحا همان نیوزیلند) بدهم، آیا در این زمینه شما می توانید کمکی کنید؟

بسیار ممنون و سپاسگزارم.

سلام .

1- خیر ، مشخصات کارت غیرقابل تغییر هست .
2- بله .
3- نه شما می توانید براحتی اکانت پی پال خود را با این کارتها وریفای کنید .
4- متاسفانه خیر ! ما نمی توانیم آدرس یا مشخصاتی را برای افتتاح حساب در پی پال در اختیارتان بگذاریم .
« آخرين ويرايش: دي 08, 2008, 04:45:39 pm توسط zarif » خارج شده است

naser43050
Newbie
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #5 : آذر 08, 2008, 11:49:47 am »

سلام من میخواستم بدونم
1.  کارت خریداری شده به چه نامی صادر میشود ؟
2.براي ماني بوكرز وپي پال قابل استفاده هست
3.  آدرس پرداختی (Billing Address) برای این کارتها چیست ؟
خارج شده است
zarif
Administrator
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #6 : آذر 08, 2008, 04:01:39 pm »

سلام .

1- با نام خودتان قابل رجیستر شدن است .
2- قابل استفاده هست و درحال حاضر با اینگونه کارتها اکانت های مانی بوکرز و پی پال وریفای می شود ولی تضیمین نمی توانیم بکنیم . چون در ملاحظات این کارت ذکر شده که این کارتها جهت وریفای در سایتهایی همچون  پی پال مناسب نیستند .
3- آدرس هم با هر آدرسی بخواهید رجیستر می شود و دست خودتان هست .

جهت اطلاعات بیشتر به سایت زیر رجوع کنید :
http://www.nzpost.co.nz/prezzycard
خارج شده است

alex7610
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

ديدن مشخصات
« پاسخ #7 : آذر 28, 2008, 01:35:19 am »

سلام ادمين
ببين برادر من قصد دارم حساب پي پال رو با اين كارتي كه معرفي كرديد وريفي كنم.گفتيد ميشه.اما قابل اطمينان نيست!يعني چي؟دقيق توضيح ميديد.من قصد دارم پي پال رو وري في كنم.حالا اين راه مناسبي هست يا خير.
و بعد اينكه ميتونم آدرس فردي در امريكا رو بدم؟با توجه به اينكه كارت از نيوزلند صادر ميشه؟
خارج شده است
zarif
Administrator
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #8 : آذر 28, 2008, 01:49:11 am »

سلام ادمين
ببين برادر من قصد دارم حساب پي پال رو با اين كارتي كه معرفي كرديد وريفي كنم.گفتيد ميشه.اما قابل اطمينان نيست!يعني چي؟دقيق توضيح ميديد.من قصد دارم پي پال رو وري في كنم.حالا اين راه مناسبي هست يا خير.
و بعد اينكه ميتونم آدرس فردي در امريكا رو بدم؟با توجه به اينكه كارت از نيوزلند صادر ميشه؟

چون بحث در مورد پی پال هست ، برای اینکه از موضوع این تاپیک منحرف نشویم پاسخ شما را در  این تاپیک می دهم :
http://www.backyou.com/forum/index.php/topic,127.0.html
خارج شده است

soheil
Newbie
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #9 : تير 29, 2009, 04:29:20 pm »

با عرض سلام و خسته باشید
من در مورد خرید کردیت کارت فیزیکی Visa - prezzy card چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1. آیا این کارتها هنوز موجود هستند؟ اگر جواب مثبته در طی چند روز به دست ما میرسن؟
2. آیا با این کارتها امکان استفاده از همه سایتهای پذیرنده Visa cardها وجود داره؟ منظور اینه که Gift بودن و نیوزلندی بودن برای مثال در خرید از یه سایت ترکیه ای ایجاد مشکل نمیکنه؟
با تشکر منتظر جوابتون هستم.
خارج شده است
zarif
Administrator
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #10 : تير 29, 2009, 09:19:47 pm »

با عرض سلام و خسته باشید
من در مورد خرید کردیت کارت فیزیکی Visa - prezzy card چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1. آیا این کارتها هنوز موجود هستند؟ اگر جواب مثبته در طی چند روز به دست ما میرسن؟
2. آیا با این کارتها امکان استفاده از همه سایتهای پذیرنده Visa cardها وجود داره؟ منظور اینه که Gift بودن و نیوزلندی بودن برای مثال در خرید از یه سایت ترکیه ای ایجاد مشکل نمیکنه؟
با تشکر منتظر جوابتون هستم.

سلام.

1- حداکثر 2 روزه بدست شما خواهد رسید .
2- طبق شرایطی که خودشان اعلام کردند ، شما می بایست در هر سایتی که ویزا را قبول کنه بتوانید خرید انجام دهید و هیچ محدودیتی ندارد . حالا ممکن است بعضی از سایتها محدودیتی داشته باشند که حتما Credit Card باشد  و کارتهای مثل Gift یا حتی Debit قبول  نکنند ! و اگر این موضوع صراحتا قید نشده باشد شما می توانید خرید را انجام دهید .
خارج شده است

mehrad
Newbie
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #11 : آبان 12, 2009, 11:22:19 pm »

با سلام .
کارت های صادره دوباره توسط شما قابل شارژ هستند ؟
در هر خرید موجودی از 25 دلار نباید کمتر بشه ؟
آیا به این کارت ها از حساب ویزا کارت های دیگر می توان پول واریز کرد و بالعکس ؟
کارت ها دارای کنترل پنل آنلاین هستند ؟
با تشکر
خارج شده است
zarif
Administrator
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #12 : آبان 13, 2009, 01:48:47 pm »

سلام .
کارت های صادره دوباره توسط شما قابل شارژ هستند ؟ 
خیر . غیرقابل شارژ می باشد .

در هر خرید موجودی از 25 دلار نباید کمتر بشه ؟
نه . از این نظر محدودیتی نیست ! ما فقط گفتیم حداقل کارتی که می تونیم صادر کنیم به ارزش 25 دلار می باشد . اما شما می تونید با این کارت خریدهای 1 دلاری هم داشته باشید !

آیا به این کارت ها از حساب ویزا کارت های دیگر می توان پول واریز کرد و بالعکس ؟
خیر  . این کارتها  فقط برای خرید است .

کارت ها دارای کنترل پنل آنلاین هستند ؟
بله .

خارج شده است

a_amin
Newbie
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #13 : اسفند 16, 2009, 01:31:34 pm »

سلام
اگه خريد به يورو باشد چي؟
خارج شده است
zarif
Administrator
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #14 : اسفند 16, 2009, 11:11:39 pm »

سلام
اگه خريد به يورو باشد چي؟

فرقی نمی کند خرید شما بر چه واحد پولی است ولی برای اینکه بتوانید تخمینی بزنید که چه کارتی باید سفارش دهید می توانید از طریق لینک زیر محاسبه کنید :
http://www.epaymenthub.com/cal.php?method=cc
خارج شده است

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :