BackYou forums
آذر 09, 2010, 04:57:40 am *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی اکانت برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار:

فهرست   راهنمايي جستجو ورود عضويت  
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: ثبت دومين .asia  (دفعات بازدید: 1124 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
mohammad3
مشتری
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 17

ديدن مشخصات WWW
« : ارديبهشت 26, 2008, 10:18:32 pm »

سلام،

درباره‌ي ثبت دومين هاي تحت .asia ميخواهم سؤال بپرسم.
http://www.mashhadhost.com/domain.php?action=domain_pricing

قيمت ثبتش نوشته شده 19800 تومان بر سال و امكان ثبت اين دومين هم حداقل براي 2 سال بايد باشد.
آيا اين قيمت در واقع براي 2 سال است؟ يا بايد براي ثبت، 2 * 19800 پرداخت شود كه 2 ساله ثبت خواهد شد؟
هزينه‌اي براي تمديد و ترانسفر اين دومين هم نوشته نشده (N/A) اين چه معني ميده؟
ثبت اين دومين الان امكان پذير است؟ چه تفاوت هايي با ثبت دومين معمول .com - .net ... داره؟

ممنون
خارج شده است
mohammad3
مشتری
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 17

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : ارديبهشت 28, 2008, 07:41:49 pm »

البته من خودم چند موردي مطالعه كردم ولي هنوز چند تا سؤال برام وجود داره...
خارج شده است
zarif
Administrator
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 277

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #2 : خرداد 01, 2008, 03:00:11 am »

سلام

بله حداقل میزان ثبت این دومین ها ، دوساله هست و هزینه ثبت یکساله در سایت مشخص شده است . بنابراین هزینه ثبت دومین دو برابر خواهد شد .

چون این دومین ها تازه راه اندازی شده است و در حال حاضر هم در مرحله ثبت نام قرار دارد و بصورت عمومی قابل ثبت نیست ، هنوز هزینه های تمدید یا ترنسفر مشخص نیست !

شرایط ثبت نام این دومین ها همانند دومین های IR هست که واقعا باید با مشخصات و آدرس شخص آسیایی ثبت گردد .( ایران را شامل می شود ) . ممکنه بعد از ثبت نام ، برای فعال سازی از شما مدارکی مانند کپی کارت شناسایی را بخواهند که بررسی کنند اطلاعات درست وارد شده باشد .
خارج شده است

مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :