BackYou forums
آذر 09, 2010, 04:55:50 am *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی اکانت برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار:

فهرست   راهنمايي جستجو ورود عضويت  
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: سايتم هر از چند گاهي در دسترس نيست !  (دفعات بازدید: 1686 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
parsabit
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

ديدن مشخصات WWW
« : آذر 10, 2007, 11:24:11 am »

سايتم رو هم اينجا هاست كردم .
اما نمي دونم چرا هر از چندگاهي ساين باز نميشه (حداقل براي دو روز) يعني Action canceled مي ده و بعدش دوباره باز ميشه . از طرفي ممكنه در زماني كه براي من باز ميشه براي يكي ديگه از يك ISP ديگه باز نشه . وقتي باهاشون تماس مي گيرم مي گن سايت مشكلي نداره و براي ما كه باز ميشه !
نمي دونم ربطي داره يا نه . اما من يه ساب دامين دارم كه نسبتا تعداد باز ديد كنندش زياده !
بيشتر اين مشكلات براي كساني بوجود مياد كه خيلي به سايت مراجعه مي كنن .
البته يه نكته ديگه اينكه زماني كه باز نميشه مي تونم با پروكسي سايت رو باز كنم . خوب اگه فيلتره پس چرا نميگه " مشترك گرامي ... " !
كسي به اين مشكل برخورد كرده ؟
خارج شده است

سايت من :
www.parsabit.com
انجمن خراسان شمالي :
forums.parsabit.com
zarif
Administrator
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 277

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : دي 07, 2007, 11:19:31 pm »

سلام .

این اشکال ممکنه ضعف اتصال شبکه ISP شما به سرور باشد . بعضی از دیتاسنتر ها با ایران از نظر ارتباط شبکه ای که وجود دارد ، ممکنه دیرتر بشه سایتهای آنها را از ایران دید حتی اگر آن دیاسنتر کانکشن اتصالش به شبکه بالا باشد و سرور از سرعت خوبی برقرار باشد . فاصله شما به دیتاسنتر از چند تا روتر می گدرد و اگر این فاصله زیاد باشد ، ممکن است بعضی مواقع به خطای timeout بخورید و سایت باز نشود .

شاید راه حل خاصی نداشته باشد و ناگزیر به تغییر مکان سرور باشید یا هاستتان باشید .
خارج شده است

مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .
sorset
مشتری
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 10

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #2 : اسفند 09, 2007, 04:14:56 pm »

سلام
منم دقیقاْ این مشکل رو داشتم که با عوض کردن DNS ها رفع شد
از پشتیبانی آدرس جدید رو بگیرین.
خارج شده است

صفحه: [1]