نویسنده موضوع: سايتم هر از چند گاهي در دسترس نيست !  (دفعات بازدید: 2122 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین parsabit

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
    • پارسابيت
سايتم هر از چند گاهي در دسترس نيست !
« در: سپتامبر 10, 2007, 11:24:11 »
سايتم رو هم اينجا هاست كردم .
اما نمي دونم چرا هر از چندگاهي ساين باز نميشه (حداقل براي دو روز) يعني Action canceled مي ده و بعدش دوباره باز ميشه . از طرفي ممكنه در زماني كه براي من باز ميشه براي يكي ديگه از يك ISP ديگه باز نشه . وقتي باهاشون تماس مي گيرم مي گن سايت مشكلي نداره و براي ما كه باز ميشه !
نمي دونم ربطي داره يا نه . اما من يه ساب دامين دارم كه نسبتا تعداد باز ديد كنندش زياده !
بيشتر اين مشكلات براي كساني بوجود مياد كه خيلي به سايت مراجعه مي كنن .
البته يه نكته ديگه اينكه زماني كه باز نميشه مي تونم با پروكسي سايت رو باز كنم . خوب اگه فيلتره پس چرا نميگه " مشترك گرامي ... " !
كسي به اين مشكل برخورد كرده ؟
سايت من :
www.parsabit.com
انجمن خراسان شمالي :
forums.parsabit.com

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
پاسخ : سايتم هر از چند گاهي در دسترس نيست !
« پاسخ #1 در: اكتبر 07, 2007, 11:19:31 »
سلام .

این اشکال ممکنه ضعف اتصال شبکه ISP شما به سرور باشد . بعضی از دیتاسنتر ها با ایران از نظر ارتباط شبکه ای که وجود دارد ، ممکنه دیرتر بشه سایتهای آنها را از ایران دید حتی اگر آن دیاسنتر کانکشن اتصالش به شبکه بالا باشد و سرور از سرعت خوبی برقرار باشد . فاصله شما به دیتاسنتر از چند تا روتر می گدرد و اگر این فاصله زیاد باشد ، ممکن است بعضی مواقع به خطای timeout بخورید و سایت باز نشود .

شاید راه حل خاصی نداشته باشد و ناگزیر به تغییر مکان سرور باشید یا هاستتان باشید .
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین sorset

• مشتری
  • *
  • ارسال: 10
    • CodeCorona
پاسخ : سايتم هر از چند گاهي در دسترس نيست !
« پاسخ #2 در: دسامبر 09, 2007, 04:14:56 »
سلام
منم دقیقاْ این مشکل رو داشتم که با عوض کردن DNS ها رفع شد
از پشتیبانی آدرس جدید رو بگیرین.