نویسنده موضوع: تنظیمات رسلر و نمایندگی دومین  (دفعات بازدید: 1002 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین pesarir00ni

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
تنظیمات رسلر و نمایندگی دومین
« در: ژوئیه 30, 2010, 12:31:48 »
با اجازه‌ی جناب ظریف
توی پنلل نمایندگی یکی این که چرا تنظیمات سوپرسایت بسته است. برای ویرایش برند و غیره.
دوم این که چظور می تونم مستقیم از تو دومین خودم وارد پنل نمایندگی بشم؟ این کار ممکن هست؟
ممنون

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
پاسخ : تنظیمات رسلر و نمایندگی دومین
« پاسخ #1 در: ژوئیه 31, 2010, 10:31:25 »
توی پنلل نمایندگی یکی این که چرا تنظیمات سوپرسایت بسته است. برای ویرایش برند و غیره. ==>

نباید به این شکل باشد  . شما از چه طریق اینکارو انجام می دهید .

دوم این که چظور می تونم مستقیم از تو دومین خودم وارد پنل نمایندگی بشم؟ این کار ممکن هست؟
وارد قسمت
Setting - > company users - > add
شوید و کاربر تعریف کنید .

کارمند که تعریف کنید ، کارمندان و از جمله خود شما  ازداخل سایت شما وارد پنل نمایندگی دومین می شوند .
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین pesarir00ni

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
« پاسخ #2 در: اوت 01, 2010, 10:16:49 »
جناب ظریف
برای تنظیمات سوپر سایت وارد پنل رسللر از طریق manage.yarantoos.com می شم و روی گزینه‌ی setting> supersite&partnersites>customize supersite کلیک می‌کنم. در اینجا صفحه ای که باز می شه حاوی پیغام خطای 404 هست. همین کار رو برای partnersite انجام می دم اون درست هست.
در مورد ورود از سایت خودم لینکی که اون می ده که اسم سایت من قبل http://mysite.myorderbox.com/sales به این شکل میاد. آیا می شه با یک ساب دومین مث domain
.mysite.com این کار رو انجام داد. ضمن این که همین لینک هم ارور ورد می ده و عدم اعتبار یوزر پس

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
« پاسخ #3 در: اوت 19, 2010, 04:36:36 »
سلام.

اگر برای تنظیمات با خطا روبرو می شوید اطلاعات کاربری و رمز خود را برای پشتیبانی ارسال کنید تا چک کنند .
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .