نویسنده موضوع: سرور تابان به سرور قویتری انتقال پیدا خواهد کرد .  (دفعات بازدید: 1379 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
سلام .

یک خبر خوش برای نمایندگان و مشتریانی که روی سرور تابان قرار دارند ،
بجهت بهبود در کیفیت و سرعت سرور تابان در پایان این ماه میلادی اکانتهای این سرور به سرور قویتری منتقل خواهد شد .

سرور جدیدی که خریداری خواهد شد از پردازنده قوی تری برخوردار خواهد بود و حافظه آن از 4 گیگابایت به 8 گیگابایت ارتقا خواهد یافت .
همچنین بر روی سرور جدید نرم افزار اسکنر CXS  خریداری خواهد شد که با کمک آن نرم افزارهای مخرب ، شل اسکریپت ها شناسایی و از اجرای آنها جهت حمله به اکانتها و هک شدنشان جلوگیری بعمل خواهد آمد .

اقدامات انتقال اکانت در 20 روز آینده  25 جولای شروع خواهد شد .
اطلاعات تکمیلی به اطلاع شما خواهد رسید .

با احترام
مشهدهاست
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین zarif

• Administrator
سلام.

سرور جدید تابان خریداری و از طرف دیتاسنتر تحویل داده شد .
از ساعت 1 تاریخ 9/5/89 عملیات backup گیری از سرور تابان شروع شد و پس از انجام عملیات backup ، فایلها به سرور جدید منتقل خواهد شد .
این عملیات ممکن است تا 24 ساعت زمان ببرد .

خواهمشند است تا انتقال کامل سایتها ، از بروز رسانی وب سایتهای خود جلوگیری کنید  و پیغامی مبنی بر انتقال سایت به سرور جدید در سایتهای خود ذرج نمایید .

پیشاپیش از همکاری شما تشکر می کنیم .

با احترام
مشهد هاست
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین zarif

• Administrator
سلام.

عملیات پشتیبان از کلیه اکانتهای روی سرور تابان گرفته شد .

هم اکنون در حال انتقال نسخه های پشتیبان روی سرور جدید هستیم .

اطلاعات تکمیلی به اطلاع مشتریان عزیز خواهد رسید .

با احترام
مشهدهاست
شنبه ساعت 22:22 تاریخ 9 مرداد 1389

آفلاین zarif

• Administrator
مرحله سوم : ریستور اکانتها در سرور جدید .

فایلهای پشتیبان همگی با موفقیت به سرور جدید ارسال شده است .

در حال حاضر سرور درحال ریستور تک تک اکانتها روی سرور جدید هست .

اطلاعات نام کاربری و رمز کاربران تغییری نکرده است و شما و مشتریانتان می توانند با همان مشخصات قبلی به سرور جدید لاگین کنند .

توجه  : در صورتی که برای ورود به WHM  ، خطای نام کاربری و رمز دریافت کردید ، هنوز اکانت شما روی سرور جدید ریستور نشده است !  نیازی به اطلاع رسانی و زدن ایمیل به ما نیست و تامل کنید تا پایان ریستور اکانتها از طرف ما اعلام شود .

در صورت هرگونه سوال با ما تماس بگیرید . 

با احترام مشهد هاست
10 مرداد 1389 ساعت 20

آفلاین zarif

• Administrator
خطای دیتابیس روی سرور جدید Mysql :

پارتیشن Mysql بدلیل کوچک بودن پر شده ، اطلاعات دیتابیس را به پارتیشن دیگری داریم انتقال می دهیم و این مشکل تا یکساعت دیگر برطرف خواهد شد .

با احترام مشهد هاست
11 مرداد 1389 ساعت 12:32

آفلاین zarif

• Administrator
مشکل دیتابیس برطرف شد .

انتقال اکانتها به سرور جدید منتقل شد .

مشتریان گرامی هرچه سریعتر در بروز کردن اطلاعات دومین و DNS ها اقدام کنند تا اطلاعاتی را از دست ندهند .

در صورتی که اکانتی ناقص منتقل شده است ، می توانید به پشتیبانی اطلاع دهید تا مجدد آن اکانت روی سرور جدید ریستور شود .

از کلیه نمایندگان و مشتریان گرامی که صبر و حوصله بخرج دادند و در انتقال اکانت با ما همکاری کردند کمال تشکر را داریم .

با احترام مشهدهاست
11 مرداد ساعت 13:09