نویسنده موضوع: قطعی روی سرور آذر و openvz جهت ارتقا سرور  (دفعات بازدید: 1584 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
با سلام به نمایندگان و مشتریان گرامی .

بدلیل کندی اخیری که در سرور آذر و سرور Openvz بوجود آمده ، جهت بهبود سرعت در نقل و انتقالات فایلها تصمیم گرفتیم هارددیسک های روی سرور آذر را بصورت Raid ببندیم تا در کار I/O و سرعت هارد دیسک افزایش پیدا کند .

جهت ارتقا سرور ، مجبور خواهیم بود که سرور را شات دان کنیم و عملیات نصب Raid  و نصب مجدد سیستم عامل ممکن است 24 ساعت تا 36ساعت زمان ببرید .

از قطعی که بوجود میاد عذرخواهی می کنیم و امیداوریم با پیکربندی جدیدی که صورت می گیرد سرعت سرویس ها افزایش قابل ملاحظه ای کنند .

ساعت شروع نصب را متقابلا اعلام خواهیم کرد .

با احترام
گروه یاران توس
مشهدهاست
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین zarif

• Administrator
با سلام به نمایندگان و مشتریان گرامی .

طبق اعلامی که در ایمیل قبلی به شما داده شد ، سرور جهت پشتیبان گیری از کل اطلاعات هارد دیسک دان می شود  !
سخت افزار Raid از دیتاسنتر خریداری شده و هماهنگی لازم صورت گرفته است .
طبق زمان بندی که صورت گرفته ، عملیات بترتیب زیر صورت می گیرد :

1- پشتیبان گیری از کل اطلاعات - حداقل 6 ساعت طول می کشد .
2- انتقال اطلاعات به سرور دیگر - حدودا 12 ساعت
3- نصب raid  و سیستم عامل از طریق دیتاسنتر -  30 تا 60 دقیقه طول می کشد .
4- انتقال اطلاعات از سرور پشتیبان به سرور - حدودا 12 ساعت
5- بازیابی ( ریستور )  اطلاعات  - حدودا 6 ساعت

ساعت شروع 5:55 بعدازظهر  در روز 11 اردیبهشت 89 خواهد بود و مراحل پیشرفت کار را لحظه به لحظه به شما اطلاع خواهیم داد .

از قطعی 24 ساعته ای که رخ خواهد داد عذرخواهی می کنیم . امید است با ارتقایی که روی سرور صورت خواهد گرفت ، از کیفیت بالاتری در آینده بهره ببرید .

با احترام
گروه یاران توس
مشهدهاست
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین zarif

• Administrator
ساعت  9 شب  11 اردیبهشت 89

پشتیبان گیری از سرور آذر به پایان رسیده است و در حال انتقال اطلاعات به سرور backup هستیم .

پیرو اطلاعیه قبلی در مرحله دوم  ( 2- انتقال اطلاعات به سرور دیگر - حدودا 12 ساعت  ) می باشیم .

آفلاین zarif

• Administrator
ساعت 10:30 شب 12/02/89

پشتیبان گیری از سرور و انتقال اطلاعات به سرور دیگر به پایان رسیده است .
درخواست raid و نصب مجدد سیستم عامل به دیتاسنتر داده شد .

به محض نصب مجدد سیستم عامل ، اطلاعات بازیابی خواهد شد .

سرویس ها موقتا فعال خواهند شد . قطعی مجدد برای بازیابی اطلاعات خواهیم داشت .
لطفا تا پایان کار سایتهای خود را بروز رسانی نکنید .

آفلاین zarif

• Administrator
ساعت 7 بعداز ظهر 13 اردیبهشت 89   

نصب raid  سخت افزاری روی سرور به اتمام رسیده است و دیتاسنتر در حال نصب سیستم عامل است .

به محض نصب مجدد سیستم عامل و برنامه ها ، اطلاعات را از سرور پشتیبان به سرور اصلی منتقل می کنیم .

انتقال اطلاعات احتمالا نباید بیش از 12 ساعت زمان ببرد .

از صبر و بردباری شما تشکر می کنیم .

آفلاین zarif

• Administrator
ساعت 21:15 اردیبهشت 89   

نصب سیستم عامل به اتمام رسید .
وارد مرحله 4 شدیم . درحال انتقالات اطلاعات از سرور پشتیبان هستیم .

انتقال اطلاعات احتمالا نباید بیش از 12 ساعت زمان ببرد .

از صبر و بردباری شما تشکر می کنیم .

آفلاین zarif

• Administrator
ساعت 8:10 صبح 14 اردیبهشت 89

متاسفانه روند انتقال فایلها از سرور پشتیبان به کندی پیش رفت . چندین بار هم ارتباط قطع شد .

در حال حاضر فعلا 50% اطلاعات بازیابی شده اند  .

آفلاین zarif

• Administrator
ساعت 15:30 - 14 اردیبهشت 89

انتقال فایلها 99% انجام شده است .
سرور را تا لحظاتی دیگر ریستارت می کنیم .
امیدواریم سرویسها بدون هیچ مشکلی کار کنند .

آفلاین zarif

• Administrator
سلام.

کار انتقال و بازیابی اطلاعات روی سرور آذر و سرور Openvz  به اتمام رسیده است .

کمی تاخیر بدلیل اختلات اینترنت ایران در خراسان ( مشهد ) موجب شد اینکار به سختی و کندی به اتمام برسد که از مشتریان و همکاران عزیر بر روی این سرور عذرخواهی می کنیم .