نویسنده موضوع: یه مشکل اساسی با smf  (دفعات بازدید: 2095 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین tux-world

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
یه مشکل اساسی با smf
« در: نوامبر 30, 2006, 11:23:02 »
سلام
من هاستینگ سایتمو انتقال دادم و از دیتابس اون بک آپ گرفتم الان هم همه چیز درسته و تمام انجمن سرجاش هستش و میشه باهاش بدون مشکل کار کرد ولی هیچ کاربری نمی تونه ثبت نام کنه و خطای : برنامه قادر به برقرارری با بانک اطلاعاتی نیست ،  رو میده
بدجوری موندم و نمی دونم مشکل از چیه برنامه رو هم آپدیت و هم آپگرید کردم و هم فایل setting رو هم تعمیر کردم و حتی از اول هم برنامه رو نصب کردم ولی سودی نداشت
راه حلی دارین ؟

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
پاسخ : یه مشکل اساسی با smf
« پاسخ #1 در: نوامبر 30, 2006, 09:31:37 »
سلام
من هاستینگ سایتمو انتقال دادم و از دیتابس اون بک آپ گرفتم الان هم همه چیز درسته و تمام انجمن سرجاش هستش و میشه باهاش بدون مشکل کار کرد ولی هیچ کاربری نمی تونه ثبت نام کنه و خطای : برنامه قادر به برقرارری با بانک اطلاعاتی نیست ،  رو میده
بدجوری موندم و نمی دونم مشکل از چیه برنامه رو هم آپدیت و هم آپگرید کردم و هم فایل setting رو هم تعمیر کردم و حتی از اول هم برنامه رو نصب کردم ولی سودی نداشت
راه حلی دارین ؟

یعنی شما انجمنتان بدون مشکل به دیتابیس وصل میشه و فقط موقع لاگین کردن این مشکل را دارید ؟
آدرس انجمنتان چیه ؟

ضمنا ما سایتی داریم برای پشتیبانی سیستم های SMF . می تونید به آنجا هم یک سر بزنید :
www.yarantoos.com
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .