نویسنده موضوع: ایا پی پال برای حساب های Personal هم Fee کسر میکنه ؟  (دفعات بازدید: 1229 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین pc24

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام

من به تازگی عضو شدم ، و به عبارتی حالا ...

راستش حساب پیپال پرسونال دارم ، یه 100 دلار از حساب پرسونال به صورت سند مانی واریز کردم  به ایمیل یکی از دوستان،

اینم عکس لاگ ترنسکشن هست از Detail همون پرداخت از حساب من بعد از ارسال وجه :

همون طور که میبیند از 100 دلار ارسال شده ، هیچ گونه کارمزدی پیپال کم نکرده ...

اما بعد از پرداخت اون دوستمون بهم گفت حدود 4.20 دلار بابت فی پی پال از 100 دلار کم کرده یعنی 95.80 دلار دریافتی داشته:

Fee amount:
-$4.20 USD
Net amount:
$95.80 USD

حالا سوالم اینه :

1- تا اونجا که من میدونم پی پال بابت سند مانی از حساب های پرسونال نبایستی پولی کم کنه ، اما چرا کم کرده ؟!

2- بعد تو این لینک زیر نوشته : سند مانی از بالانس به حساب ها دیگران رایگانه ، اگه سند مانی از بالانس حساب باشه ( از سورس کردیت نباشه )
خب میشه بگید پس چرا پی پال فی کسر کرده ؟؟

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_display-receiving-fees-outside

نقل قول
Transaction Fees for Domestic Payments

Sending money
It's always free to send money to friends and family when you use your PayPal balance or bank account. Fees apply only if the sender uses a credit or debit card, or if you receive any payment for goods or services. There are also:

* No monthly fees to maintain a PayPal account.
    * No setup fees
    * No gateway fees.
    * No fees for multiple eBay and merchant tools.

من راستش یه 25 دلار هم خریدم از یکی از دوستان ، که برام سند مانی کرده بود و دیتیل و جزئیات همون پرداخت رو که دیدم جا خوردم !!! چون تو ترنسکشن Detail همون پرداخت دیدم
هیچگونه فی کسر نشده !!

چون هیچ رقمه Fee و کارمزد بعد از دریافت 25  دلار پی پال کم نکرده بود ، میشه توضیح بدین چطوری میشه سند مانی کرد از حساب پرسونال یا حالا بیزینس که بدون فی باشه ؟!

ممنون و تشکر
« آخرين ويرايش: آوریل 17, 2010, 03:46:44 توسط pc24 »

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
قوانین Fee پی پال مدتی است تغییر کرده است .

در گذشته  اکانت های پرسنال برای دریافت پول هیچ کارمزدی ازشان گرفته نمی شد ولی حالا ظاهرا اینطور نیست .

در متنی که شما گذاشته اید ، نوشته :
It's always free to send money to friends and family when you use your PayPal balance or bank account.

یعنی برای ارسال کننده ، همیشه ارسال پول رایگان است ولی کارمزدش را از شخص گیرنده می گیرد .

همچنان که شما هم 100 دلار ارسال کردید ، پی پال هیچ هزینه اضافی از شما نگرفته است .

شما در زمان Send money  در حالت Personal payment به شما میزان Fee را قبل از ارسال  نشان می دهد و از شما سوال می کند که این هزینه را از گیرنده بگیرد یا از شما .
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین pc24

• Newbie
  • *
با تشکر

پس با این حساب ،  انواع حساب ها مثل پرسونال / پرمیر / بیزینس  که ازشون سند مانی  میشه ، به صورت پیش فرض از سمت گیرنده/ دریافت کننده وجه کارمزد کم میشه درسته ؟!
و از سمت فرستنده هیچ کارمزدی کسر نمیشه درسته ؟×

--------------------

بعد یه سوال دیگه هم داشتم اگه حسابم بیزینس باشه و درحالت Mass Pay وجه ارسال بشه چقدر پی پال کارمزد میگیره ؟! یا اینکه مس پی رایگانه ؟

باز هم ممنونم

آفلاین zarif

• Administrator
ار سمت فرستنده کارمزدی کسر نمی شود ولی در Personal Payment ها ، شما مشخص کنید که از چه سمتی کسر شود .

MassPay به هرمیزانی که بفرستید فکر کنم 1فقط  دلار از ارسال کننده می گیرد .
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین pc24

• Newbie
  • *
تشکر بابت توجه شما

راستش یه چیز عجیب شنیدم که باورم نشد ، بعدم دیدم ظاهرا درسته ،

اینکه گزینه Personal payment owed  در قسمت سند مانی حساب های پرسونال وجود داره ، منتها برای حساب های پرسونال معتبر !

ولی حساب من پرسونال هست که 2 ماهی هست باز شده و این گزینه نیست (وجود نداره) .بخاطر اینکه حساب به حد کافی اعتبار نداره؟! درسته ؟

عکس اول مربوط به حساب پرسونال خودم که گزینه  Personal payment owed  نداره ! ( حسابم با VCC وریفای شده )

عکس دوم مربوط به حساب یکی از دوستان که حسابش معتبر هست که گفته بود حساب های معتبر این گزینه رو دارن ...

بازهم تشکر می کنم بابت تمام راهنمایی ها ...

آفلاین zarif

• Administrator
عکس ها برای من نشان داده نمی شود !