سلام
من به تازگی عضو شدم ، و به عبارتی حالا ...
راستش حساب پیپال پرسونال دارم ، یه 100 دلار از حساب پرسونال به صورت سند مانی واریز کردم به ایمیل یکی از دوستان،
اینم عکس لاگ ترنسکشن هست از Detail همون پرداخت از حساب من بعد از ارسال وجه :

همون طور که میبیند از 100 دلار ارسال شده ، هیچ گونه کارمزدی پیپال کم نکرده ...
اما بعد از پرداخت اون دوستمون بهم گفت حدود 4.20 دلار بابت فی پی پال از 100 دلار کم کرده یعنی 95.80 دلار دریافتی داشته:
Fee amount:
-$4.20 USD
Net amount:
$95.80 USD
حالا سوالم اینه :
1- تا اونجا که من میدونم پی پال بابت سند مانی از حساب های پرسونال نبایستی پولی کم کنه ، اما چرا کم کرده ؟!
2- بعد تو این لینک زیر نوشته : سند مانی از بالانس به حساب ها دیگران رایگانه ، اگه سند مانی از بالانس حساب باشه ( از سورس کردیت نباشه )
خب میشه بگید پس چرا پی پال فی کسر کرده ؟؟
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_display-receiving-fees-outsideTransaction Fees for Domestic Payments
Sending money
It's always free to send money to friends and family when you use your PayPal balance or bank account. Fees apply only if the sender uses a credit or debit card, or if you receive any payment for goods or services. There are also:
* No monthly fees to maintain a PayPal account.
* No setup fees
* No gateway fees.
* No fees for multiple eBay and merchant tools.
من راستش یه 25 دلار هم خریدم از یکی از دوستان ، که برام سند مانی کرده بود و دیتیل و جزئیات همون پرداخت رو که دیدم جا خوردم !!! چون تو ترنسکشن Detail همون پرداخت دیدم
هیچگونه فی کسر نشده !!
چون هیچ رقمه Fee و کارمزد بعد از دریافت 25 دلار پی پال کم نکرده بود ، میشه توضیح بدین چطوری میشه سند مانی کرد از حساب پرسونال یا حالا بیزینس که بدون فی باشه ؟!
ممنون و تشکر