نویسنده موضوع: نمایندگی دامین  (دفعات بازدید: 450 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.

pczero

• مهمان
نمایندگی دامین
« در: آوریل 17, 2011, 12:59:26 »
با سلام به همه دوستان بالاخص مهندس ظریف
-------------------------------------------------------
من از مشهد هاست نمایندگی دامین گرفتم. در هاست خودم سیستم whmcs نصب کردم. به چه شکل می تونم کاری کنم که هر مشتری که از whmcs ثبت نام کرد و دامین ثبت کرد به صورت اتوماتیک دامین براش ثبت بشه؟

ایا اگه این کار که به صورت auto انجام می گیره در رسیللر دامنه برای مشتری کنترل پنل اختصاصی هم ایجاد میکنه و براش تخصیص میده؟؟ ممنون میشم بفرمائید که چه کارایی باید انجام بدم.

سوال دومم در مورد پرداخت انلاین بود. با این شرط که می دونیم که پرداخت انلاین از طرف سیستم شتاب با ید شرکت باشیم تا بانکها ان سیستم را برایمان فعال کنند به چه شکلی می توان این سیستم را در رسیللر دامنه به کار گرفت؟؟؟  ممنون میشم بفرمائید تا خودمون هم یاد بگیریم و مشکلم بیشتر کارایی که باید در رسیللر دامنه انجام بدم هستش.؟؟؟

من یک نمایندگی در یک سایت دیگر داشتم.الان می خوام تمام سایتهایی که در انجا داشتم به همراه مشتری هام به این نمایندگی که ز شما گرفتم انتقال بدم ایا میشود اینها رو به صورت کلی انتقال داد بهینه ترین راه در عین حال مطمئن ترین با صرف وقت کم چیه(هر دو رسیللر کلاب هستند.)

و سوال اخرم:
برا اینکه مستقیم از تو دومین خودم وارد پنل نمایندگی بشم می رم :
Setting - > company users - > add
اما مشکلم اینه که در ورود از سایت خودم لینکی که اون می ده که اسم سایت من قبل http://mysite.myorderbox.com/sales به این شکل میاد. آیا می شه با یک ساب دومین مثل domain.mysite.com این کار رو انجام داد. چه کاری باید انجام بدم تا این طور تنظیم بشه.

pczero

• مهمان
پاسخ : نمایندگی دامین
« پاسخ #1 در: آوریل 20, 2011, 10:09:21 »
کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟؟
اقای ظریف؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟