BackYou forums
خرداد 21, 2010, 10:44:08 am *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی اکانت برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار:

فهرست   راهنمايي جستجو ورود عضويت  
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: انتقاد از سایت مشهد هاست  (دفعات بازدید: 526 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
هومن
مشتری
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

ديدن مشخصات
« : آبان 13, 2009, 01:08:09 pm »

سلام...
من دوسالی میشه که طرفدار پروپا قرص مشهد هاست هستم و سرورهای شما را خیلی قبول دارم...
پشتیبانی تیم یاران توس هم به نظرم عالیه!
فقط میمونه یک چیز که یا خیلی حرفه ای ست و یا خیلی پیچیده،آنهم سایت مشهد هاست!
یک مشکلی که هست اینکه واسه هر قسمت یک نام کاربری دارم و این کمی سردر گمم میکنه..کلا سایت مشهد هاست mashhadhost.com به نظرم ساده و روان نیست و خیلی پیچیده و شاید هم پیشرفته باشه که من نوعی با اینکه دوسال هست هاست میخرم باز هم دچار سر در گمی بشوم....
اما خوشبختانه هر گاه دچار سردرگمی شدم از طریق هلپ دسک جوابم را گرفتم!
خلاصه به نظر من انتقاد میتونه خیلی به درد بخور تر باشه از تعریف و تمجید!
در قوی بودن سرورهای شما هیچ شکی نیست!

سپاس بابت زحماتتان - هومن معین
خارج شده است
zarif
Administrator
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 234

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : آبان 13, 2009, 01:55:41 pm »

سلام.

بعضی از مشتریهای ما با این موضوع کنار آمدند ولی خیلی نسبت به سایت ما انتقاد دارد و درک می کنم که کمی شما را سردرگم کنه .
دلیلش هم این است سرویس های دایرکتی و ثبت دومین آنرا  با هاست های خودمان  یکجا آوردیم .

زمانی که شما سرویسهای مشهدهاست از سرورهای خودمان را انتخاب می کنید  ، وارد سیستم سفارش یاران توس می شود و زمانی که ثبت دومین آنلاین یا هاستهای دایرکتی کنید از سیستم ثبت نام خود سایت مشهدهاست که متعلق به دایرکتی هست استفاده می کنید .

در واقع سایت مشهدهاست حاوی 2 سیستم سفارش و ثبت نام هست .
امکان یکپارچه سازی آن وجود دارد اما کار سنگین و وقت گیری است که هنوز تیم ما خودش را درگیر اینکار نکرده است .

انتقاد شما کاملا بجاست ولی سعی کنید فعلا بکجوری با این نقص کنار بیایید . البته تیم پشتیباین ما آماده پاسخگویی با هر سوالی در این رابطه می باشد .

شما از مشتریان بسیار خوب ما هستنید و ما خوشحالیم به افرادی همچون شما خدمات می دهیم .
خارج شده است

مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .
هومن
مشتری
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : آبان 13, 2009, 09:18:58 pm »

سلام...
سپاس،تنها مشکلش همان لاگینهای متعدد است...من که کنار آمدم و عادت کردم اما سایت شما را به دوستانم که معرفی میکنند کلی نیاز به توضیح ثانویه دارد!
در مورد تیم پشتیبانی: به جرات میتونم بگم اگر این تیم نبود من همه ی کارهایم لنگ بود...
در کل سپاسگذارم.موفق باشید!
خارج شده است
mdz72
مشتری
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 8

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #3 : آبان 15, 2009, 11:20:21 am »

با سلام.
این دوست عزیزمون اقا هومن راست میگن من از سال 84 تا الان مشتری شما بودم و روز به روز به اعتمادم نسبت به شما افزوده میشه ، با اینکه کار با پنل ها و سایت شما کمی سردرگم کننده هست اما این پشتیبانی قوی و سرور های همیشه فعال ارزششو داره.
من که واقعا از تیم شما راضی هستم و همیشه برای شما تبلیغ می کنم.
امیدوارم در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید.
خارج شده است
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :