نویسنده موضوع: تا %70 تخفیف روی سرویسهای میزبانی یاران توس !!!  (دفعات بازدید: 10491 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
سیستم سفارش و خرید  یاران توس جدید شد !

از این به بعد  کلیه خرید هایی که در یاران توس انجام می دهید ، در سیستم نگهداری خواهد شد و اگر میزان خرید شما بالای 30 هزار تومان باشد از حداقل 30% تخفیف برخوردار خواهید شد . کلیه محاسبات توسط سیستم صورت می گیرد و صورتحساب هم خود سیستم می دهد .

سیستم خرید ما در این آدرس وجود دارد :  http://order.yarantoos.com

در صورت هر گونه سوال ، نظر یا پیشنهاد ، سوالات خود را در همین جا ارسال کنید ...
« آخرين ويرايش: ژانویه 31, 2008, 08:19:11 توسط zarif »
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین javoonha.com

• مشتری
  • *
  • ارسال: 10
    • اولین انجمن دوستیابی جوانان ایرانی
یاران توس به مشتریان و همکارانی که قبلا از طریق ما خرید داشته اند تا 70% تخفیف می دهد !!!
  ;D ما هم از مشتريان قديمي به حساب مي يايم يا ....

آفلاین zarif

• Administrator
شما که 100 البته !
فرقی نمی کنه که کی خرید کرده باشید . حتی اگر همین دیروز تازه یک سرویس از یاران توس خریداری کرده باشید .

فقط بستگی به میزان خرید شما داره .
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین bmw-love

• مشتری
  • *
  • ارسال: 5
    • persian rap-mobile-video clip
سلام...

چند تا سوال ..

مثلا من الان جزو تخفیف 30% هستم فکر کنم ... حالا با خرید W11000 پرداخت سالیانه باید 140.000 تومان پرداخت بشه؟؟؟ بعد امکان پرداخت 3 ماهه به چه صورت هست؟؟؟ میشه 38.500 تومان یا خیر؟

ایا این تخفیف برای نمایندگی درصدی هست یا برای تمام سرویس های نمایندگی این امکان وجود داره؟؟

ww.051.ir

آفلاین zarif

• Administrator
سلام...

چند تا سوال ..

مثلا من الان جزو تخفیف 30% هستم فکر کنم ... حالا با خرید W11000 پرداخت سالیانه باید 140.000 تومان پرداخت بشه؟؟؟ بعد امکان پرداخت 3 ماهه به چه صورت هست؟؟؟ میشه 38.500 تومان یا خیر؟

ایا این تخفیف برای نمایندگی درصدی هست یا برای تمام سرویس های نمایندگی این امکان وجود داره؟؟

تخفیف شامل سریسهای نمایندگی نمی شود !