نویسنده موضوع: روش های شارژ حساب نمایندگی ثبت دامنه؟  (دفعات بازدید: 2253 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین kermandatanet

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
با سلام
من پنل نمایندگی ثبت دامنه شما رو دارم. م یخواستم ببینم چطور می تونم حسابمو بدون داشتن حساب بانک سامان شارژ کنم؟ چهارتا روش اونجا برای اضافه کردن حساب هست که یکیشون بانک سامانه و یکیشونم paypal اون دوتا دیگه چی هستن؟
و اینکه اگه فعلاً نخواهیم از حساب خودمون پول یه دامنه رو برای مشتری بدیم، میشه با همون قیمت های مشهد هاست یه دامنه برای مشتری ثبت کنیم و از تو دایرکتی بگیم که یاران توس پرداختش می کنه؟

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
پاسخ : روش های شارژ حساب نمایندگی ثبت دامنه؟
« پاسخ #1 در: ژوئیه 19, 2009, 12:25:52 »
سلام.

برای مشتریان ایرانی 2 روش جود دارد :

1- پرداخت آنلاین از طریق دروازه بانک سامان
2- پرداخت افلاین که به یکی از حسابهای ما واریز می کنید .
به info @yarantoos.com  مشخصات پرداخت خود را ایمیل کنید تا حسابتان را شارژ کنیم.
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین kermandatanet

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 در: ژوئیه 19, 2009, 11:21:39 »
خیلی ممنون
برای شارژ آفلاین گفتن که هر دلار رو 1030 تومن حساب می کنن که 3% کارمزدشه. برای پرداختهای آنلاین سامان که از داخل خود پنل دارکتی امکان پذیره هر دلار چقدر محاسبه میشه؟
و اما سوال بعد اینکه اگر ما از قیمت حسابهامون یعنی این آدرس http://billing.yarantoos.com/index.php?action=add_funds آفلاین شارژ کنیم، به حساب دارکتیمون واریز میشه؟ یا حسابمون تو مشهد هاست؟
چون حساب مشهد هاست به ریال هست اما دارکتی به دلار. و اگر به حساب دارکتیمون واریز میشه به حساب ریسلریمون هست یا حساب کاستومر؟
« آخرين ويرايش: ژوئیه 19, 2009, 11:24:46 توسط kermandatanet »

آفلاین zarif

• Administrator
« پاسخ #3 در: ژوئیه 20, 2009, 11:37:08 »
قیمت های دلار قابل تغییر هست .

در مورد انقال پول از پنل یاران توس به شارژ رسلری یا اکانت شما در مشهد هاست امکان پذیر است . برای پنل رسلری میزان پولی که برمی داریم ، به دلار تبدیل می کنیم .

مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین kermandatanet

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 در: ژوئیه 22, 2009, 10:44:51 »
خیلی ممنون بابت توضیحتون

و اما یه توضیحی می خواستم آقای ظریف. اینکه یکی از پنل های ثبت دامنه های بین المللی دارکتی هست. چه پنل های دیگه ای هست؟
و اینکه دارکتی تا چه حد محیطش بازه؟ یعنی فرض کنید که من یه حساب ریسلری تو دارکتی دارم با ایمیل reseller1@example.com و و یه شرکت دیگه یه حساب ریسلری دیگه داره مثلاً با ایمیل reseller2@example.com حالا یه مشتری میاد تو شرکت دومی یه آکانت کاستومر میگیره با ایمیل customer@example.com و یه دامنه براش تو شرکت دوم ثبت میشه. حالا این فرد می خواد دامنه شو به شرکت یک یا همون شرکت من انتقال بده (که توضیحی که تو help desk دادید گفتید بعد از یک هفته از ثبت این کار رایگان می تونه انجام بشه). من باید یه آکانت مشتری براش ایجاد کنم؟ یا اینکه موقع انتقال میشه مشتری رو هم از یه ریسلری به ریسلری دیگه انتقال داد؟ و اگه قراره من براش یه آکانت جدا بسازم، آیا دارکتی قبول می کنه که منم همون مشتری رو با همون ایمیل ایجاد کنم؟ یا اول باید از شرکت دوم پاک بشه؟
چون آشنایی ای با بانک اطلاعاتی دارکتی ندارم که بدونم اجازه میده یه مشتری برای چند ریسلری ثبت بشه یا نه؟
ممنون میشم یه توضیح کلی و جامع بدید

با تشکر

آفلاین zarif

• Administrator
« پاسخ #5 در: ژوئیه 23, 2009, 07:52:56 »
انتقال مشتری از یک رسلری به رسلری دیگر امکان پذیر نیست !

دومین هست که جابجا می شود  . ولی شما می توانید با همان ایمیل در رسلری خود مشتری ایجاد کنید . نیازی نیست که رسلر قبلی اول آن ایمیل را حذف کند .

به زبان دیگر یک مشتری با یک ایمیل و مشخصات یکسان می تواند هم مشتری شما باشد و هم مشتری رسلر دیگر .