نویسنده موضوع: سوالاتی در مورد نمایندگی ثبت دامنه  (دفعات بازدید: 1922 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین kermandatanet

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
سوالاتی در مورد نمایندگی ثبت دامنه
« در: فوریه 03, 2009, 03:36:02 »
با سلام
من به تازگی یکی از نماندگی های شما رو خریدیاری کردم. شما نوشتین که نمایندگی ثبت دامنه هم روی پکیج هست. میخوساتم بدونم چطوری می تونم ازش استفاده کنم؟ یعنی چطوری می تونم برای مشتریهام از شما دامنه خریداری کنم. و  قیمت ها به چه صورته؟ همون قیمتهایی که تو مشهد هاست هست رو با ما حساب می کنین؟ مثلاً برای .com ما باید 8900 تومن بدیم؟ یا اینکه شما برای ما کمتر حساب می کنین که ما بتونیم از مشتری اینقدر بگیریم؟

نکته دوم اینکه برای دامنه های ملی .ir و .ایران   چه طوری حمایتمون می کنین؟ یعنی ما خودمون یه هندلر برای شمشتری بسازیم و کاراش رو بکنیم و فقط پشتیبانی مالی رو به نام شما بذاریم که شما پولشو حساب کنین؟ یا اینکه به ما unit برای فروش میدین؟ و قیمتای این جور دامنه ها رو چه طوری با ما حساب می کنین؟ همون 5200 در ساله؟ یا به ما کمتر از مشتری های عادی میدین؟
ممنون میشم جواب بدین

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
پاسخ : سوالاتی در مورد نمایندگی ثبت دامنه
« پاسخ #1 در: فوریه 04, 2009, 02:13:29 »
سلام.

توجه بکنید قیمت های رسلری دومین بصورت دلاری محاسبه می شود .
با توجه به نرخ دلار قیمت می تونه از 8900 تومان کمتر با بیشتر شود :
http://www.mashhadhost.com/content.php?action=mypages&page=domain_reseller.html

سیاست مشهد هاست بر این بوده که روی ثبت دومین از مشتریان خود سودی دریافت نمی کند !!! بنابراین تخفیف یا قیمت کمتری از رسلری دومین در نزد ما شاید نصیب شما نشود و تنها حسن رسلری این است که خودتان Domain Provider می شوید ! مستقلا خودتان دومین ثبت می کنید و مشتریان شما هم دومین ها در سایت شما مدیریت می کنند .

تخفیف جزیی هم ممکنه روی دومین های IR داشته باشید که به شما Unit داده نمی شود ! رابط مالی دومین های خود و مشتریان را روی هندل ما می گذارید تا پرداخت های آنرا برایتان انجام دهیم .
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین kermandatanet

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 در: فوریه 04, 2009, 10:45:40 »
خیلی ممنون از توضیحاتتون. برای دامین های خارجی خوب قیمت معلومه که به دلار هست و ثابت نیست و بسته به میزان اعتبارمونه. اما برای IR نگفتین چه قدر میشه. فقط گفتین ممکنه یه تخفیف جزئی بدین. و اینکه میگن دامنه های ایرانی گرون شده. می خواستم بدونم الان همون 5200 رو برای ما حساب می کنین یا بیشتر شده؟

آفلاین zarif

• Administrator
« پاسخ #3 در: فوریه 05, 2009, 12:15:56 »
سلام.

برای نمایندگان کمی از 5200 تومان کمتر حساب می کنیم !

می تونید با بخش فروش تماس بگیرید .
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین kermandatanet

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 در: ژوئیه 18, 2009, 12:29:49 »
سلام آقای ظریف
من یه پنل نمایندگی از شما دارم، که خدا رو شکر تا حالا مشکل خاصی نداشتم و از خدمات و پشتیبانیتون تشکر می کنم.
یه سوال دارم. من تا حالا مشتری ای نداشتم که دامنه ای غیر از IR بخواد. خوب اون راحت بود، به راحتی میشد پنل کامل رو در نهایت بدم دست مشتری.
اما الان می خوام دامنه .com برای یکی از مشتری ها ثبت کنم. که مراحل ثبت رو دیدم که تو انجمن بود. اما مسئله اینه که مشتری می خواد پنل کنترل دامنه دست خودش باشه! میشه توضیح بدین چکار باید بکنم؟ یعنی باید خودم براش یه نام کاربری بسازم (مثل nic.ir) یا اینکه این نمایندگی ثبت دامنه ای که من دارم می تونه پنل مدیریت کامل ثبت دامنه رو در اختیار مشتریهام هم قرار بده؟

ممنون میشم راهنماییم کنین  ???

آفلاین zarif

• Administrator
« پاسخ #5 در: ژوئیه 19, 2009, 12:24:13 »
سلام.

وارد کنترل پنل رسلری خود شوید ، در قسمت Setting -> supersite and partner site - > url   لینک های ورود به کنترل پنل دومین برای مشتریانتان را می توانید ببینید که حتی قابل تغییر به هر آدرسی که دوست داشته باشید هم هست .