BackYou forums
آذر 09, 2010, 04:50:09 am *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی اکانت برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار:

فهرست   راهنمايي جستجو ورود عضويت  
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: شارج موفق هاستینگ در کمتر از چند ساعت  (دفعات بازدید: 706 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
حسینی
مهمان
« : خرداد 29, 2009, 05:28:33 pm »

بعد از اینکه یقین کردید سفارش شما انجام شده است ، خواهشمندیم به سوالات زیر پاسخ دهید . نظرات شما مسلما در بهبود کیفیت سرویس ما یاری خواهد کرد .

1- لطفا خودتان را معرفی کنید ؟
هادی حسینی رییس هیات مدیره و مدیر تبلیغات و بازاریابی شرکت تجارت الکترونیک زیتون
لیسانس برق و مخابرات از دانشگاه فنی و مهندسی لاهور پاکستان و کاردانی سخت افزار از دانشگاه آزاد اسلامی یزد

2- چنانچه دارای وب سایت هستید ، لطفا سایت خود را قید نمایید .
www.2tarafe.ir
دوطرفه اولین سایت تخصصی نیازمندیهای ایران
عمده فعالیت این پایگاه درج و جستجوی تخصصی املاک و خودرو در سطح ایران است که با موتور جستجوی بسیار قوی و دقیق از بین بیش از سه هزار آگهی فعال موجود در سایت نیاز کاربران را برآورده میکند و اطلاعات کاملی از جمله اطلاعات تخصصی ملک و یا خودرو به همراه عکس به کاربران ارایه میکند

3- در چه تاریخی فرم سفارش را پر نمودید ؟
هشتم فروردین ماه 1388

4- چه میزان زمان برد تا سفارش شما انجام شد ؟
کمتر از چند ساعت که جا دارد مجددا از مدیریت محترم شرکت مذکور تشکر کنم

5- نظرتان در مورد نحوه سفارش در سایت چطور است ؟ آیا با سیستم کار ما راحت بودید ؟
بله بسیار گویا و مکفی بود. لیکن همچنان به جهت فرهنگ خاص ما ایرانیان به سبب عدم اطمینان به اینترنت مادامی که کاربران مجددا کلیه خدمات سایت را از طریق تلفن چک نکنند از نحوه فعالیت سایت اطمینان حاصل نمیکنند. البته من نیز از این قاعده مستثنا نبودم و با توضیحات خوب آقای ظریف و کلام گرم ایشان آن اطمینان کزایی حاصل گردید و کار به انجام رسید

6- پیشنهاد / نظر دیگری دارید ؟
فقط آرزوی توفیق و بهروزی برای جنابعالی و همکاران محترمتان
ضمنا در صورتی که مایل به تعامل تبلیغاتی با این شرکت باشید دستان شما را به گرمی خواهیم فشرد و باعث افتخار خواهد بود
خارج شده است
zarif
Administrator
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 277

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : خرداد 29, 2009, 05:29:57 pm »

سلام لطف و ارسال نظر شما تشکر می کنم .
خارج شده است

مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :