BackYou forums
خرداد 11, 2010, 10:07:41 pm *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی اکانت برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار:

فهرست   راهنمايي جستجو ورود عضويت  
نظرسنجی
سوال: مکان سرور دوست دارید در کجا باشد ؟
آمریکا - بدلیل قیمت مناسب و کیفیت بالا
کانادا - قیمت مناسب و نداشتن حساسیت به کاربران ایرانی
اروپا ( آلمان ) - اعتماد بیشتر به دیتاسنترهای اروپایی
ایران - بالاترین سرعت ممکن در داخل ایران و اعتماد بیشتر ( حتی اگر گرانتر از  مکان های دیگر باشد )
مکان اهمیت ندارد - هرجا که امکانات و قیمت مناسبتری بدهد .

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: آیا مکان سرور مورد ملاک انتخاب هاستینگ شما می باشد ؟  (دفعات بازدید: 1119 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
zarif
Administrator
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 234

ديدن مشخصات WWW
« : خرداد 28, 2009, 01:08:17 am »

سلام.

در انتخاب سرور از دوستان نظرسنجی کردیم که بدانیم ملاک های انتخاب شما چیست و طبق آن در انتخاب دیتاسنتر دقت کنیم .

اول از همه توجه بکنید که ما در هر کشور سعی می کنیم یکی از بهترین دیتاسنتر و بهترین Network را انتخاب کنیم و به هیچ عنوان از شرکت های ارزان قیمت و یا واسطه تهیه نکرده و مستقیما از دیتاسنتر خریداری می کنیم .

انتخاب های ما :

1- آمریکا = > در مورد تکنولوژی ، سرعت ، پشتیبانی مسلما در بالاترین حد قرار داد . اما مشکلاتی از قبیل  گیر دادن خیلی زیاد به محتوای سایتها ( از نظر کپی رایت ، ایرانی بودن و .. ) دارند که خیلی از شرکتها که مخصوصا طرف حسابشان شرکت های دولتی هست از آمریکا تهیه نمی کنند . جالب اینجاست آمریکا علاوه بر کیفیت مناسب ترین قیمتها را میشه در این دیتاسنترهای آمریکایی پیدا کرد .

2-  کانادا = > بدلیل همجوار بودن با کشور آمریکا می توان خدمات بعضی از دیتاسنترها از نظر کیفیت و سرعت  را هم تراز با آمریکا دانست و در حتی بعضی از آنها  با دیتاسنترهای آمریکا از نظر سرعت رقابت می کند . بسیاری از شرکت های ایرانی کانادا را جایگریین بسیار خوبی برای آمریکا می دانند .

3- آلمان = > بدلیل نزدیک بودنش به ایران ممکن است نتورک قابل قبول برای ایرانیان باشد . معمولا از آمریکایی آدم های بهتری هستند !!!! و بهتر میشه با آنها کار کرد . با محتواس سایتها و ایرانی بودن مشکلی ندارد و احساس امنیت بیشتری می توان کرد .  فقط از نظر بین المللی ( سایتهایی که ویزیتور در سرتاسر جهان دارند ) شاید شبکه آنها نسبت به کانادا و آمریکا سرعت کمتری داشته باشد .

4- ایران = > بهترین گزینه برای کاربران 100% ایرانی می باشد و تنها مشکلش هزینه بیشتر و البته امکانات و ساپورت ضعیفتر آنهاست .

5- آسیا = > مثل هند و چین که من بدلیل عدم اعتماد به اینگونه دیتاسنترها به  هیچ عنوان سراغشان نمی روم !! چون اگر بخوام زمانی تصمیم به خرید سرور آسیایی بکنم ، ایران را شخصا ترجیح می دهم . لذا چون مشهد هاست تصمیم به خریداری از کشورهای آسیایی ندارد در نظرسنجی قرار نمی دهد !

لطفا در نظر سنجی شرکت کنید و اگر نظر یا پیشنهادی دارید همین جا اعلام کنید .
خارج شده است

مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .
taghikhani
مشتری
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : خرداد 28, 2009, 03:56:40 am »

با سلام
اگر دیتاسنتر عوض نمی شد برای من خیلی بهتر بود. چون در صورت تغییر IP لایسنس whmcs بنده کلا از دست میره. به هرحال این دلیل محکمی برای موندن رو این دیتاسنتر نیست.
موفق باشید
خارج شده است
reza_pa48
مشتری
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 7

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : خرداد 28, 2009, 09:05:11 am »

برای من به شخصه مهم تر از مکان سرور آپ تایم بودن و داشتن بکاپ (که البته همه هاستینگا می گن مورد بکاپ رو باید خودتون حل کنید.) می باشد
خارج شده است
iceboy
مشتری
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : خرداد 28, 2009, 07:36:15 pm »

از نظر من ديتاسنتر هاي آمريكايي از همه بهترن. فوق العاده هستن فقط به رعايت كپي رايت حساس هستن كه اين از نظر من عيب حساب نمي شه تنها گيري كه به محتويات سايت ها مي دن همين رعايت كپي رايت هست اما همانطور كه خودتون گفتين مشكل تحريم را داريم يعني اگر مي خواهيم از اين ديتاسنتر ها خريد كنيم بايد به صورت غير مستقيم ازشون خريد كنيم اينم اگر داخل خود امريكا يه نماينده داشته باشيد و اون خريد ها را براي شما انجام بده مشكل تحريم حله. چون فعلا فقط نمي تونن سرور هاشون را به ايراني ها اجاره بدهند ولي اون كسي كه سرور را اجاره كرده مي تونه به هر كي خواست سرويس بده. كه الان اين احتمال هم مطرح شده كه در صورت سنگين شدن تحريم ها احتمال داره دسترسي تمام ip هاي ايران به سرور هاشون قطع شود. و معمولا پهناي باند محدود ارائه مي كنند.
در كل بزرگترين مشكل اين ديتا سنتر ها فقط و فقط تحريم هست كه متاسفانه مشكل بزرگي هست

هر كسي كه مي خواد از ديتاسنتر هاي كانادايي استفاده كنه معمولا مي ره سراغ IWEB معمولا همه راضي هستن اما نمي دونم چرا در مورد سرور تنديس مشهد هاست اين همه افتضاح عمل كرده

ديتا سنتر هاي ايراني را قبول ندارم. چون تنها مزيتي كه داره سرعت لود سايت براي كاربر هاي ايراني بالا تر است و به عنوان وارز ازشون استفاده مي كنند ولي هم گرونتر هستن هم پهناي باند و امكانات كمتر و همچنين پشتيباني ضعيف تري مي دهند

اين جور كه متوجه شدم شما براي سرور تنديس مي خواهيد از سرور هاي الماني استفاده كنيد در اين صورت معمولا از ديتاسنتر giga استفاده مي شه يكي از مهم ترين مزيت هايي كه سرويس هاي اين ديتاسنتر آلماني دارد اين است كه در تمام سرويس ها پهناي باند نامحدود داده مي شود

GIGA Dedicated Server Quad
2 * 400  GB
Intel Core 2 Quad 4 * 2.4  Ghz
8 GB Ram
100 mbit/s-port
Unlimited traffik
--------------------------------------
GIGA Dedicated Server XXL
2 * 250 GB
Intel Xeon 2 * 3.0  Ghz (Dual)
4 GB Ram
100 mbit/s-port
Unlimited traffik

با توجه به گفته هاي جناب ظريف در مورد انتقال سرور تنديس از كانادا به المان اگر اشتباه نكنم ايشان انتخاب خود را كرده است و سرور خود را مي خواهد از همين ديتا سنتر الماني خريداري كند و با توجه به مشخصاتي كه در آدرس
http://www.backyou.com/forum/index.php/topic,214.0.html
گفته است فكر كنم GIGA Dedicated Server XXL كه در بالا مشخصاتش را ذكر كردم مد نظر دارد
من خودم براي بعضي سايت هام از امريكا و كانادا سرويس گرفته بودم اما تا حالا با ديتاسنتر هاي الماني كار نكردم بعضي از هاستينگ هاي ايراني دارن به اين ديتاسنتر آلماني رو مي يارن و ازش سرور مي گيرن منم يه چند ماهي هست دارم آپ تايم سرور هاشون را بررسي مي كنم اكثرا يا 100 است يا پايين ترين آپ تايمي كه داشتن 99.80 بود فكر مي كنم سرور هاي خوبي داشته باشه
خارج شده است
zarif
Administrator
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 234

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #4 : خرداد 28, 2009, 10:08:46 pm »

از ارسال نظر کامل ایشان تشکر می کنم .

در مورد تغییر مکان IWEB  => فعلا منتفی شده است !!!  Embarrassed
برخلاف اینکه من فکر می کردم کاربران از این خبر خوشحال شوند ،  متوجه شدم بعد از انتشار این خیر  تعداد زیادی از مشتریان در تماسی که با من داشتند ابراز تمایل کردند که در همین شبکه IWEB باقی بمانند !!! و در نیتجه ما این سرور را بخواسته آنهاکنسل نمی کنیم و درعوض یک سرور Backup درحال خریداری هستیم که اطلاعات در خارج از دیتاسنتر IWEB نگهداری شود که این تجربه تلخ مجدد تکرار نشود .

در مورد آمریکا => جالب است بدانید مشهدهاست کلیه سرورهای های خود را از طریق پارتنر خود در نیوزلند خریداری می کند و با نام شرکت ثبت شده خود در نیوزلند می باشد . درنتیجه مشکل تحریم وجود ندارد و ما سرورهایی هم در آمریکا داریم .

شما دوست عزیز که تمایل به استفاده از دیتاسنتر آمریکا را دارید ، می توانید با ساپورت تماس بگیرید و درصورت امکان می توان اکانتهای شما را به سرور آمریکا خود انتقال دهیم .
خارج شده است

مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .
havva
مشتری
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

ديدن مشخصات
« پاسخ #5 : تير 17, 2009, 07:36:22 pm »

به نظر من جایی باشه که سایت زود لود بشه و کمتر down بشه

لذا آلمان و یا کانادا رو انتخاب می کنم
خارج شده است
صفحه: [1]
  چاپ صفحه