از نظر من ديتاسنتر هاي آمريكايي از همه بهترن. فوق العاده هستن فقط به رعايت كپي رايت حساس هستن كه اين از نظر من عيب حساب نمي شه تنها گيري كه به محتويات سايت ها مي دن همين رعايت كپي رايت هست اما همانطور كه خودتون گفتين مشكل تحريم را داريم يعني اگر مي خواهيم از اين ديتاسنتر ها خريد كنيم بايد به صورت غير مستقيم ازشون خريد كنيم اينم اگر داخل خود امريكا يه نماينده داشته باشيد و اون خريد ها را براي شما انجام بده مشكل تحريم حله. چون فعلا فقط نمي تونن سرور هاشون را به ايراني ها اجاره بدهند ولي اون كسي كه سرور را اجاره كرده مي تونه به هر كي خواست سرويس بده. كه الان اين احتمال هم مطرح شده كه در صورت سنگين شدن تحريم ها احتمال داره دسترسي تمام ip هاي ايران به سرور هاشون قطع شود. و معمولا پهناي باند محدود ارائه مي كنند.
در كل بزرگترين مشكل اين ديتا سنتر ها فقط و فقط تحريم هست كه متاسفانه مشكل بزرگي هست
هر كسي كه مي خواد از ديتاسنتر هاي كانادايي استفاده كنه معمولا مي ره سراغ IWEB معمولا همه راضي هستن اما نمي دونم چرا در مورد سرور تنديس مشهد هاست اين همه افتضاح عمل كرده
ديتا سنتر هاي ايراني را قبول ندارم. چون تنها مزيتي كه داره سرعت لود سايت براي كاربر هاي ايراني بالا تر است و به عنوان وارز ازشون استفاده مي كنند ولي هم گرونتر هستن هم پهناي باند و امكانات كمتر و همچنين پشتيباني ضعيف تري مي دهند
اين جور كه متوجه شدم شما براي سرور تنديس مي خواهيد از سرور هاي الماني استفاده كنيد در اين صورت معمولا از ديتاسنتر giga استفاده مي شه يكي از مهم ترين مزيت هايي كه سرويس هاي اين ديتاسنتر آلماني دارد اين است كه در تمام سرويس ها پهناي باند نامحدود داده مي شود
GIGA Dedicated Server Quad
2 * 400 GB
Intel Core 2 Quad 4 * 2.4 Ghz
8 GB Ram
100 mbit/s-port
Unlimited traffik
--------------------------------------
GIGA Dedicated Server XXL
2 * 250 GB
Intel Xeon 2 * 3.0 Ghz (Dual)
4 GB Ram
100 mbit/s-port
Unlimited traffik
با توجه به گفته هاي جناب ظريف در مورد انتقال سرور تنديس از كانادا به المان اگر اشتباه نكنم ايشان انتخاب خود را كرده است و سرور خود را مي خواهد از همين ديتا سنتر الماني خريداري كند و با توجه به مشخصاتي كه در آدرس
http://www.backyou.com/forum/index.php/topic,214.0.htmlگفته است فكر كنم GIGA Dedicated Server XXL كه در بالا مشخصاتش را ذكر كردم مد نظر دارد
من خودم براي بعضي سايت هام از امريكا و كانادا سرويس گرفته بودم اما تا حالا با ديتاسنتر هاي الماني كار نكردم بعضي از هاستينگ هاي ايراني دارن به اين ديتاسنتر آلماني رو مي يارن و ازش سرور مي گيرن منم يه چند ماهي هست دارم آپ تايم سرور هاشون را بررسي مي كنم اكثرا يا 100 است يا پايين ترين آپ تايمي كه داشتن 99.80 بود فكر مي كنم سرور هاي خوبي داشته باشه