نویسنده موضوع: اخبار جدید از سرور تندیس  (دفعات بازدید: 6117 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
اخبار جدید از سرور تندیس
« در: مارس 27, 2009, 12:27:48 »
با سلام

در این تاپیک قصد دارم آخرین اخبار و حوادثی که بر روی سرور تندیس پیش آمده را قرار می دهم که کاربران و نمایندگان محترمی که روی این سرور اکانت دارند مطلع شوند .

توجه کنید که در این تاپیک هیچ پاسخی ندهید و سوالی دارید می توانید با پشتیبانی مظرح کنید یا در اینجا مطلب ارسال کنید :
http://www.backyou.com/forum/index.php?action=post;board=6.0

بجهت اینکه اطلاعات محرمانه فقط در اختیار مشتریان قرار می گیرد ، انجمن خصوصی برای مشتریان درنظر گرفته شده است . بنابراین خواهمشند است مشتریان با ارسال آدرس وب سایت خود به من پیغام خصوصی ارسال کنند که دسترسی کامل به آنها داده شود .

« آخرين ويرايش: مارس 27, 2009, 03:51:32 توسط zarif »
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین zarif

• Administrator
پاسخ : اخبار جدید از سرور تندیس
« پاسخ #1 در: مارس 27, 2009, 12:27:59 »
متاسفانه در چهار روز گذشته بدلیل مشکل فنی که روی سرور بوجود آمد ، سرور جابجا شد  .

با جابجایی سرور هارد دیسک های پشتیبان ما هنوز به سرور جدید متصل نشده است و متاسفانه در ریستور بعضی از اکانت ها به مشکل برخوردیم .

ما هنوز پیگیر هستیم که بتوانیم اطلاعات سرور قبلی را از دیتاسنتر بگیریم .

مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین zarif

• Administrator
« پاسخ #2 در: مارس 27, 2009, 12:45:26 »
این سرور در دیتاسنتر IWEB قرار دارد و بدلیل پشتیبانی ضعیفی که دارد ، ضمن پیگیری جهت دریافت اطلاعات درحال مذاکره با چند دیتاسنتر دیگر هستیم که سایتهای مشتریان را عوض کنیم .

اگر IWEB با شروع سال 1388 ، خسارت زیادی به ما وارد کرد و ما را بدردسر انداخت اما ما عیدی بسیار خوبی برای مشتریان تندیس در نظر داریم و دوست نداریم این خسارت ما به آنها انتقال پیدا کند و از کلیه مشتریانی که تا اکنون با ما همراه بودند و صبر و حوصله بخرج می دهند تشکر می کنیم .

تمهیداتی که برای سرور جدیدتر در نظر گرفتیم :

• حداقل سرورهای چهارهسته ای و درصورت امکان سرورهای قوی Xeon
  • حداقل حافظه 4 گیگابایت
  • و مهمترین خصوصیت راه اندازی سرور Backup  در یک دیتاسنتر دیگر تا سایتها بتوانند در مکان دیگر ذخیره شود

که در صورت اتفاقاتی اینچنینی سایتها بتوانند در مکان دیگر ایجاد شود .

آفلاین zarif

• Administrator
« پاسخ #3 در: مارس 27, 2009, 12:47:30 »
آخرین خبر ساعت 10 صبح روز جمعه 88/01/07

در حال حاضر هنوز هارد دیسک اصلی سرور از مکان قبلی به مکان جدید پست نشده است .

آفلاین zarif

• Administrator
« پاسخ #4 در: مارس 27, 2009, 07:30:26 »
آخرین خبر ساعت 7:30 بعد از ظهر روز جمعه 88/01/07

هنوز هارد دیسکت به مکان جدید نرسیده است .
« آخرين ويرايش: مارس 28, 2009, 05:24:24 توسط zarif »

آفلاین zarif

• Administrator
« پاسخ #5 در: مارس 28, 2009, 12:37:54 »
در صبح امروز ساعت 4 صبح 88/01/08 سرور بدلیل تغییرات در دیسک ها توسط مدیران IWEB شات دان شد و به مدت 30 دقیقه سرور خاموش بود .

بعد از بالا آمدن سرور و بررسی که من بر روی دیسک اضافه شده کردم ، متوجه شدم آنها همچنان دیسک backup تاریخ 12 مارچ را وصل کردند .
علت اینکه اینجا نگذاشتم ، داشتم بررسی می کردم تا از حدس خود یقین پیدا کنم که خدای نکرده سایتها از همین روزی هم که هست به عقب تر نرود و الان مطمین شدم !!!

بدلیل اینکه اکانتهایی که از 12 مارچ به بعد روی سرور ایجاد شده بودند در این دیسک قرار ندارد .
موضوع به همراه یک شکایتنامه به دیتاسنتر ارسال شده است .

ما برای امنیت داده هایمان در سه هارد دیسک اطلاعات را در زمان بندی های مختلف نگهداری می کردیم و چون کانفیگ همه هارد دیسک ها مشابه هم بوده اینها را به اشتباه می اندازه .

من از همینجا از مشتریان تندیس عذرخواهی کرده و فکر نمی کنم امیدی باشد .

بازم خبر جدیدی بود به شما اطلاع می دهم .

آفلاین zarif

• Administrator
« پاسخ #6 در: مارس 29, 2009, 02:25:56 »
ساعت 14 تاریخ : 88/01/09

امروز جهت بررسی وضعیت درخواست ما در IWEB متوجه شدم که تیکت ما بدون پاسخ جدیدی از سوی IWEB بسته شده است .
بنظر میاد این موضوع و انتظار برای هارد جدید منتفی شده است و پیگیری بیشتر ، فقط کاربران خود را بیشتر از این منتظر خواهیم گذاشت .

ما از این موضوع بسیار ناراحت شدیم و امیدواریم که حوادث ایچنینی مجدد تکرار نشود .

آفلاین zarif

• Administrator
« پاسخ #7 در: آوریل 16, 2009, 07:34:16 »
درمورد پاسخ خیلی از مشتریان عزیز که در مورد وضعیت backup  سرور تندیس سوال می کنند باید بگم :

الان وضعیت Backup بشکل زیر است :

1- اطلاعات همزمان روی 2 هارددیسک نوشته می شود .
2- آرشیو backup ( بصورت هفتگی و ماهیانه ) روی هارد سوم سرور نگهداری می شود .
3- درحال آماده سازی backup  سرور هستیم که اطلاعات سرور روی سرور دیگری در یک دیتاسنتر دیگر هم نگهداری شود که امنیت داده ها رو در بالاترین حد باشد .

مورد سوم که مراحل تست و آماده سازی آن به پایان رسید در همین تاپیک اعلام می شود .

آفلاین zarif

• Administrator
« پاسخ #8 در: مه 10, 2009, 12:45:42 »
تاریخ : 19/02/1388
سرور اختصاصی Backup در آمریکا برای تندیس تهیه و پیکربندی شد !

سرور تندیس اطلاعات آن بصورت امن بر روی 3 هارد دیسک در 2 دیتاسنتر مختلف نگهداری می شود .به شکل زیر :

1- اطلاعات همزمان روی هارد دوم سرور تندیس داره نوشته می شود . اینکار جهت پیش بینی خرابی هارد اول است که بتوان سرور از روی هارد دوم بالا بیاد .
2- اطلاعات بصورت هفتگی Backup تهیه می شود و روی هارد سوم سرور تندیس نگهداری می شود .
3- هر شب ساعت 24 به بعد ، کل اطلاعات بر روی هارد دیسک سروری در آمریکا منتقل می شود . این کار بجهت اینکه درصورتی که ارتباط ما با دیتاسنتر سرور تندیس قطع شد یا آنها بدون اطلاع قبلی سرور ما را بستند ، بتوانیم سرور دیگری تهیه کرده و اطلاعات را برگردانیم .

سایتهای خود را در مشهد هاست با آسوده خاطر نگهداری کنید !!!