نویسنده موضوع: گزارش لحظه ای ساسپند و دان شدن سایت در اینجا  (دفعات بازدید: 3745 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین dejavu

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
سلام

من امروز دیدم که سایتم ساسپند شده مشکل از کجاست اگه میشه راهنمایی کنید حتی در کنترل پنل هاستم نمی تونم برم  :o

در این تاپیک من می خوام تاریخ و دفعاتی که سایتم دان میشه رو درج کنم از مدیران خواهشم میکنم این تاپیک را خذف یا قفل نکنن !
« آخرين ويرايش: مارس 14, 2009, 12:02:37 توسط dejavu »

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
پاسخ : ساسپند شدن سایت لطفا کمک کنید
« پاسخ #1 در: مارس 05, 2009, 02:15:01 »
اینجور مسایل را فقط می تونید با ارسال ایمیل به پشتیبانی رفع کنید .
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین dejavu

• Newbie
  • *
پاسخ : ساسپند شدن سایت لطفا کمک کنید
« پاسخ #2 در: مارس 05, 2009, 07:18:25 »
مرسی این کارو کردم و رفع شد

آقا واقعا سرعت سروراتون پایینه یا همش دانه یا سرعت پایین آخه چرا باید این طوری باشه شما مگه نگفتید که مشکلی نیست ؟

آفلاین dejavu

• Newbie
  • *
پاسخ : ساسپند و دان شدن سایت
« پاسخ #3 در: مارس 12, 2009, 04:30:57 »

سلام امروز 22/12/87 سایت دان شده  مدت: فعلا 7 ساغته که دان شده .

آفلاین dejavu

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 در: مارس 12, 2009, 05:29:34 »
سلام امروز 22/12/87 سایت دان شده  مدت: فعلا 7 ساغته که دان شده .

ساعت 4:30 همان روز سایت باز شد .

آفلاین dejavu

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 در: مارس 13, 2009, 12:54:32 »

تاریخ 23/12/87 دوباره سایت دان شده از ساعت 7 صبح ....

آفلاین Hosseini

• مشتری
  • *
  • ارسال: 14
« پاسخ #6 در: مارس 13, 2009, 04:41:46 »
 با سلام

درسته من هم با همین مشکلات روبرو هستم و سایت مدام دان می شه الانم که این پیغام رو می فرستم سایت دان است .

Houston, TX, US     Failure("Domain lookup failure:shayanteb.ir Exception:Not_found")                             PremiumReseller
East Lansing, MI, US    Failure("Domain lookup failure:shayanteb.ir Exception:Not_found")                        NIMHOST
Dallas, TX, US    Failure("Domain lookup failure:shayanteb.ir Exception:Not_found")                        XP-Hosting.com
Kiev, Ukraine    Failure("Domain lookup failure:shayanteb.ir Exception:Not_found")                        HostBizUA.com
Pomona, CA, US    Failure("Domain lookup failure:shayanteb.ir Exception:Not_found")                        ServMap
Los Angeles, CA, US    Failure("Domain lookup failure:shayanteb.ir Exception:Not_found")                        West Cost Hosting
Secaucus, NJ, US    Failure("Domain lookup failure:shayanteb.ir Exception:Not_found")                        Myvirtualnet
Atlanta, GA, US    Failure("Domain lookup failure:shayanteb.ir Exception:Not_found")                        NetLevel Network
Moscow, Russia    Failure("Domain lookup failure:shayanteb.ir Exception:Not_found")                        HOSTLEX
Washington, DC, US    Failure("Domain lookup failure:shayanteb.ir Exception:Not_found")                        MyCoHost
Odessa, Ukraine    Failure("Domain lookup failure:shayanteb.ir Exception:Not_found")                        Hosting Hutor.com
Seattle, WA, US    Failure("Domain lookup failure:shayanteb.ir Exception:Not_found")                        IFHosting
Dallas, TX, US    Failure("Domain lookup failure:shayanteb.ir Exception:Not_found")                        Arvixe, LLC
Portland, OR, US    Failure("Domain lookup failure:shayanteb.ir Exception:Not_found")                        VMHosting
Portland, OR, US    Failure("Domain lookup failure:shayanteb.ir Exception:Not_found")                        Ashworth Consulting
Dallas, TX, US    Ok    9123    0.10 sec    85.03    208.43.92.70    Provisov.Net
Canyon Country, CA, US    Failure("Domain lookup failure:shayanteb.ir Exception:Not_found")                        HostIran Networks
Fort Lee,NJ,US    Failure("Domain lookup failure:shayanteb.ir Exception:Not_found")                        ProGoldHost.net
Montreal, QC, CA    Failure("Domain lookup failure:shayanteb.ir Exception:Not_found")                        OTCEK
SPb, RU    Failure("Domain lookup failure:shayanteb.ir Exception:Not_found")                        TimeWeb
Orlando, FL, US    Failure("Domain lookup failure:shayanteb.ir Exception:Not_found")                        Apto Hosting
Zagreb, Croatia    Failure("Domain lookup failure:shayanteb.ir Exception:Not_found")              

آفلاین dejavu

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 در: مارس 13, 2009, 04:52:29 »
درسته

هنوز سایت من دانه ساعت 4 بعد از ظهر تاریخ

آفلاین Hosseini

• مشتری
  • *
  • ارسال: 14
« پاسخ #8 در: مارس 13, 2009, 08:07:15 »
با سلام

الان ساعت 7.7 دقیقه است ولی هنوز سرور دانه .

Moscow, Russia     Failure("Domain lookup failure:forum.shayanteb.ir Exception:Not_found")                             HOSTLEX
SPb, RU    Failure("Domain lookup failure:forum.shayanteb.ir Exception:Not_found")                        TimeWeb
Orlando, FL, US    Failure("Domain lookup failure:forum.shayanteb.ir Exception:Not_found")                        Empservers
Odessa, Ukraine    Failure("Domain lookup failure:forum.shayanteb.ir Exception:Not_found")                        Hosting Hutor.com
Canyon Country, CA, US    Failure("Domain lookup failure:forum.shayanteb.ir Exception:Not_found")                        HostIran Networks
Erfurt, Germany    Failure("Domain lookup failure:forum.shayanteb.ir Exception:Not_found")                        ZarEthernet Service
Kiev, Ukraine    Failure("Domain lookup failure:forum.shayanteb.ir Exception:Not_found")                        MOY hosting
Portland, OR, US    Failure("Domain lookup failure:forum.shayanteb.ir Exception:Not_found")                        VMHosting
Dallas, TX, Us    Failure("Domain lookup failure:forum.shayanteb.ir Exception:Not_found")                        Moonsoft Systems
Dallas, TX, US    Failure("Domain lookup failure:forum.shayanteb.ir Exception:Not_found")                        Steadyhost
SPb, RU    Failure("Domain lookup failure:forum.shayanteb.ir Exception:Not_found")                        SpaceWeb
Secaucus, NJ, US    Failure("Domain lookup failure:forum.shayanteb.ir Exception:Not_found")                        Myvirtualnet
Portland, OR, US    Failure("Domain lookup failure:forum.shayanteb.ir Exception:Not_found")                        Ashworth Consulting
Kiev, Ukraine    Failure("Domain lookup failure:forum.shayanteb.ir Exception:Not_found")                        ProstoHosting.NET
Dallas, TX, US    Ok    9195    0.10 sec    86.33    208.43.92.70    Provisov.Net
Moscow, Russia    Failure("Domain lookup failure:forum.shayanteb.ir Exception:Not_found")                        RuFox
Dana Point, CA, US    Failure("Domain lookup failure:forum.shayanteb.ir Exception:Not_found")                        Phoenix Webtech

آفلاین hamid268

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #9 در: مارس 14, 2009, 04:48:17 »
حالا باز خوبه سایتهای شما چند ساعتی داونه
سایت های من که از پنج شنبه صبح تا الان داون هستند یعنی نزدیک به 2 روز و ظاهرا مشکل حل نشدنی هستش  >:(

آفلاین dejavu

• Newbie
  • *
من با پشتیبانی اصلی تماس گرفتم گفتن هارد ما سوخته دارن عوض میکنن عجیبه !!!!!!

در کل بعد از گذشت 1 روز سایت من هنوز دانه واقعا این یک فاجعه هست برای مشهد هاست هیچ توجیهی ندارن این برای سابقه این هاستینگ خیلی بد شد

جواب یوزر های مارو کی میده خدا میدونه

آفلاین zarif

• Administrator
سلام.

هارد یکی از سرورهای ما ( سرور تندیس ) دچار نقص فنی شده و در حال بازیابی اطلاعات مشتریان روی سرور جدید هستیم .
این اتفاق برای خیلی از شرکتها میافته و شنیدید گاها اطلاعات مشتریان خود را هم از دست می دهند اما با سیستم نگهداری و پشتیبان گیری که داریم کلیه سایتها را ریکاور خواهیم کرد .

اتقافات پیش بینی نشده مثل مشکل سخت افزاری ، آتش سوزی ، قطع ارتباطات اینترنت ایران و کلیه مسایلی که از کنترل ما خارج هست ، متاسفانه ما نمی توانیم جوابگو باشیم .

چنانچه هر مشکل فنی برای سرور بوجود بیاد در هر ساعت شبانه روز ما وظیفه داریم رسیدگی و سریع رفع کنیم و حتی کم کاری از ناحیه ما باشد ، خسارت پرداخت کنیم !!!

از نظر Network هم دیتاسنتر باید جوابگو باشد که اگر اینترنت آنها قطع شد خسارت بدهند و جوابگو باشند ولی مشکلات این چنینی که اراده ما و دیتاسنتر نبوده ، هیچ کدام جوابگو نیستند و مسیولیتی هم ندارند .

از مشتریان می خواهیم به ما اعتماد کنند و صبر پیشه کنند تا ما با آرامش بتونیم بر مشکلات فارغ شویم .

ما آپ شدن سایتها بیش از هرچیزی برای ما همهتره و هزینه می کنیم که مشتری را راضی کنیم .
ما work order دادیم و 160 دلار هزینه پرداخت کردیم که سرور را اورژانشی رفع ایراد کنند و حتی یک هارد جدید هم به سرور اضافه کردیم که ریکاوری سایتها در سریعترین زمان ممکن صورت بگیرد .

ما دوست نداریم این اتفاق بیافتد و مشتریان ما ضرر کنند .
مطمین باشید خسارت های هم سر این اتفاق ها برای ما بوجود میاد ، بیشتر خواهد بود که مشتری اینها را نخواهد دید ولی ما فقط به فکر رضایت مشتری هستیم .

در هر صورت سایتها با کانفیگ جدید روی سرورجدید درحال بازیابی است و تا 70% بدون مشکل کار انجام شده است و امیدواریم این کار بدون هیچ خطایی به اتمام برسد .

پیشاپیش از همکاری شما تشکر می کنیم .
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین reza_pa48

• مشتری
  • *
  • ارسال: 7
من ساعت 9 صبح بهتون زنگ زدم گقتین 70 درصده الان که 1:10 پست زدین بازم می گین 70 درصده؟
عجیبیه ???

آفلاین zarif

• Administrator
اطلاعات کلیه سایتها بازیابی شد و سایتها بدون اشکال بالا آمدند .

میزان از دست رفتن اطلاعات 0% بوده که این نشاندهنده امنیت داده ها در مشهد هاست می باشد .

امیدوارم مشتریانی که روی سرور تندیس بودند ، از این به بعد شاهد سرویس بهتری بوده و اینکه از مشهدهاست سرویس می گیرند لذت برده و آسوده خاطر باشند .

آفلاین PatronHost

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
اطلاعات کلیه سایتها بازیابی شد و سایتها بدون اشکال بالا آمدند .

میزان از دست رفتن اطلاعات 0% بوده که این نشاندهنده امنیت داده ها در مشهد هاست می باشد .

امیدوارم مشتریانی که روی سرور تندیس بودند ، از این به بعد شاهد سرویس بهتری بوده و اینکه از مشهدهاست سرویس می گیرند لذت برده و آسوده خاطر باشند .

سلام خدمت دوستان عزيز و آقاي ظريف

واقعاً ممنونم از حس مسئوليتي كه داريد.
حق با شماست تمام اطلاعات بدون مشكل برگشت داده شد.

دوستان عزيز من چندين ساله كه تو كاره هاست و سرور هستم.
اينو مطمئن باشيد كه جاهاي ديگه اگه مشكلي هم پيش بياد نميان اينجوري جوابگو و پاسخگو شما باشند.

و اين فكر رو نكنيد كه فقط سرور آقاي ظريف براش مشكل پيش مياد .
من جاهاي ديگه هم رسلري داشتم و هميشه مشكل داشتم ( هيچ موقع هم پاسخ درست بهم ندادن)

بارها گفتم بازم ميگم : مطمئن ترين سرويسها ( هاست - دامنه - سرور - كرديت كارت و غيره ) رو آقاي ظريف ميده.

موفق باشيد دوستان عزيز.