نویسنده موضوع: خریدهای موفق اینترنتی با Moneybookers  (دفعات بازدید: 1126 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین naliha

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
خریدهای موفق اینترنتی با Moneybookers
« در: فوریه 21, 2009, 11:30:34 »
1-   لطفا خودتان را معرفی کنید ؟
ناصر محمدعلیها
2- چنانچه دارای وب سایت هستید ، لطفا سایت خود را قید نمایید .
ندارم
 3- در چه تاریخی فرم سفارش را پر نمودید ؟
سوم اسفند هشتاد وهفت
 4- چه میزان زمان برد تا سفارش شما انجام شد ؟
حدودا چند ساعت
 5- نظرتان در مورد نحوه سفارش در سایت چطور است ؟ آیا با سیستم کار ما راحت بودید ؟
سیستم پرداختتان برای من سریع؛ مطمئن و قابل اعتماد بوده و در آینده هم از آن استفاده خواهم کرد
6- پیشنهاد / نظر دیگری دارید ؟
 بهتر بود در فضای اعتماد دو طرفه به همراه شماره تراکنش نام اکانت ارسال کننده هم درج می شد تا هنگام اطلاع رسانی به فروشنده مورد استفاده قرار گیرد
در کل با وجود سایت های متقلب امروزی در ایران خرید های اینترنتی اینجانب  با مانی بوکرز توسط شما در چند مرحله با موفقیت انجام شده و این برای من جای سپاس و قدر دانی دارد.
ضمنا فکر می کنم که اگر سفارشات بلافاصله انجام شود، این امر احساس اعتماد بیشتری را در مشتریان تازه وارد داشته باشد.

اگر بتوانید در کنار خدمات فعلی امکانات افتتاح حساب و وریفای کردن آنرا هم در Moneybooker  و PayPal برای مشتریان مطمئن خود داشته باشید خیلی سودمند خواهد بود!
با آرزوی موفقیت روز افزون برای شما عزیزان

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
پاسخ : خریدهای موفق اینترنتی با Moneybookers
« پاسخ #1 در: فوریه 22, 2009, 10:15:50 »
سلام.

از از ارسال نظر شما بسیار تشکر می کنم که با حوصله تمام به سوالات ما بطور کامل پاسخ دادید .
مسلما ارسال نظرات شما ما را در خدمات رسانی یاری خواهد کرد .

در پرداخت ها ما به زودی ترتیبی می دهیم که ساعات خاصی در سایت مشخص بشه که سفارشات را در آن ساعات خاصی   بالافاصله انجام شود .  اینطوری اطمنان مشتری هم بالا رفته که اگر در آن ساعت پول را واریز کند و فرم را ارسال کند ، بلافاصله درخواستش انجام می شود . ( کمتر از 5 دقیقه )

اما در مورد افتتاح حساب ما هم اکنون کارت های اعتباری داریم که میشه با آنها پی پال و مانی بوکرز باز  و وریفای کرد ولی مسلما متاسفانه چون کنترل و نگهداری این اکانت ها از دست ما خارج است و درصورت عدم استفاده صحیح از اکانتهای پی پال و مانی بوکرز موجب بسته شدن و از دست رفتن پول مشتری می شود ، بنابراین برای جلوگیری از بدنامی ما و بدردسر نیافتن عملی که ما موجبش نبودیم و مستقیما شرکت مربوطه آنرا ساپند کرده اینکارو را برای کسی انجام نمی دهیم !
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .