نویسنده موضوع: کاملا از سرورم ناراضی هستم  (دفعات بازدید: 3000 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین amirb55

• مشتری
  • *
  • ارسال: 10
کاملا از سرورم ناراضی هستم
« در: فوریه 13, 2009, 01:59:45 »
سلام
من فکر میکنم سرور خیلی زیاد دان میشود و خیلی ناراضی هستم
خاک برسرم کنند که چنین سروری گرفتم و تازه به دیگران هم هاست میدهم
اگر اینطور باشد مجبورم در انتهای سال به جای دیگری کوچ کنم
آخه خیر سرم هاستینگ هستم!!!  galanhost
http://www.galanhost.com
Monitored since    Uptime    Method    Interval    Status
2008-03-31/318 day(s)    16 hour(s)    head    1 min(s)    Enable
Last check/Checked by    Result   Size    Resp. time
42 sec(s) ago/Pomona, CA, US    Ok    0   0.600 sec(s)
Day   Week   Month   Quarter   Year   Total
2009-02-11
100.00%

2009-02-09
98.14%
1 hour(s) 3 min(s)/25

2009-02
96.47%
8 hour(s) 47 min(s)/184

2009-01
97.00%
1 day(s) 5 hour(s)/650

2009
97.00%
1 day(s) 5 hour(s)/650

94.01%
18 day(s) 7 hour(s)/6093
آپ تایم 94 درصد که بدی کار این است که یه دفعه 8 ساعت و 15 ساعت و یه روز دو روز دان میشه !!
یعنی اون ساده ترین مشتریهای من هم متوجه میشوند
حالا قبلا از یه شرکت دیگه هاست میگرفتم او هم دان میشد اما زود بر طرف میشدکار به چند ساعت نمیرسید و کسی اصلا متوجه نمیشد من خودم هم از روی هاست ترکر میفهمیدم که مثلا نصف شب دان شده
واقعا برای خودم متاسفم
« آخرين ويرايش: ژوئیه 25, 2010, 01:20:11 توسط zarif »

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
پاسخ : کاملا از سرورم ناراضی هستم
« پاسخ #1 در: فوریه 13, 2009, 02:09:09 »
دوست عزیز !

زود قضاوت نکنید ، می توانید با پیگیری از طریق پشتیبانی و کمک از آنها مشکل را کاملا برطرف نموده و به همان کیفیت مطلوبی که می خواهید برسید .

ما سایتهایی داریم پشتیبانی می کنیم که آپ تایم 100% را دارند !!

سرورهای 4 هسته ای و با حافطه های 4 گیگ رم در بهترین دیتاسنترهای دنیا ، Backup گیری های رایگان از وب سایت های شما و امنیت نسبی بالا سایتهای شما همه و همه مزیت های مشهد هاست هست که کمتر هاست ایرانی با این قیمت ها و با این مشخصات پیدا خواهید کرد . 
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین amirb55

• مشتری
  • *
« پاسخ #2 در: فوریه 13, 2009, 12:01:25 »
سلام
نمیدانم منظورتان از زود قضاوت کردن چیست .
دوست عزیزم (جدی شما رو دوست خودم میدونم) من خیلی سعی میکنم زگیل نباشم و با حساسیت کم به موضوع نگاه میکنم در این مورد هم مدتی هست که مشکلات سرورو رو می بینم و اعتراض خاصی هم نکردم البته یکی دوبار ایمیل نگاری کردم ولی کلا خیلی حرفی نزدم حالا هم دیگه واقعا حوصله ام سر رفته و ...!
اما فکر نمیکنم زود قضاوت کرده باشم اگر بعد از اولین دان شدن اعتراض کرده بودم میشد بگید زود قضاوت کردم اما من وقتی آپ تایمم به 94 درصد رسیده صدام در اومده.
این یعنی زود قضاوت نکردم فرصت کافی دادم ...
اما حالا یه بحث دیگه هم مطرح کردین که باید با پشتیبانی مطرح میکردم تا مشکل برطرف بشه من این رو خیلی نمیفهمم یعنی اگه هر دفعه سایتها (چند سایت و نه یک سایت) دان میشه اگه به پشتیبانی میگم درست میشد ؟ (در کمتر از 1 ساعت مثلا!!) وقتی پشتیبانی جواب میده داریم رم عوض میکنیم و این تعویض رم بیشتر از 10 ساعت سایت رو دان میکنه آدم فکر میکنه برای تعویض رم اول سرور رو خاموش کردن بعد رفتن بازار !! رم بخرن بیارن و تعویض کنند (واقعا 10 ساع برای تعویض رم زیاده ! نه؟!)

ولی با این حال دوست دارم به شما و گفته هاتون احترام بگذارم و اطمینان کنم  امیدوارم در آینده شاهد دان شدن کمتری باشم و اگر هم دان شد 3 سوته ایمیل میزنم تا ببینم پشتیبانی چه میکند

اي دل ريش مرا با لب تو حق نمک       حق نگه دار که من ميروم اللّه معک

آفلاین zarif

• Administrator
« پاسخ #3 در: فوریه 13, 2009, 01:01:09 »
نقل قول
من خیلی سعی میکنم زگیل نباشم و با حساسیت کم به موضوع نگاه میکنم در این مورد هم مدتی هست که مشکلات سرورو رو می بینم و اعتراض خاصی هم نکردم

سلام.

اشتباه فکر می کنید ! تماس شما با پشتیبانی مارو خوشحال میکند . اینو توجه بکنید اگر اشکالی در سرویس  وجود داشته باشد و به ما اعلام کنید ، ما پیگیری کرده و حتما درصورت بروز اشکال از سمت ما رفع خواهد شد و خود شما به بالا رفتن کیفیت  سرویس  کمک می کنید .

پشتیبانی ما همیشه از نقطه نظرات مشتریان خود استقبال می کند .
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین amirb55

• مشتری
  • *
اکنون راضی هستم
« پاسخ #4 در: آوریل 09, 2009, 08:23:26 »
سلام به همه
من چند وقت پیش یه پست زدم و گفتم از سرور راضی نیستم (خب نبودم)
اما الان یکی دوماهی هست که وضعیت خوب شده و اگه وضع همین طور بمونه راضی خواهم بود
خدا قوت ... موفق باشید

آفلاین zarif

• Administrator
سلام.

از ارسال نظر شما تشکر می کنم .

امیدوارم همواره بتوانیم رضایت شما را جلب کنیم .

آفلاین amirb55

• مشتری
  • *
سلام به همه
یعنی اگر من خواهر داشتم الان آقای ظریف دامادمون بود!!!!!!!!
به آمار زیر نگاه کنید بعد از اینکه در روز های اخیر 2 ساعت 2 ساعت دانی داشتیم حالا این آما برای یک روز کاری خیلی خوشگله البته در حالی که هنوز روز تمام نشده !
جالب اینه که این سایت روی سرور تابان هست که به ادعای دوستان بهترین سرورشون هست.
هک شدن و اینها هم بماند!
البته اگه آقایان ادعا کنند سرورشون آپ بوده دروغ نگفتند سرور آپ هست اما نمیتونه سرویس بده به ما یعنی cpu usage رفته بالا و سرور در خالیکه سرپاست اما سرویس نمیتونه بده ! حالا چرا cpu usage رفته بالا .... ((احتمالا مشکل از مامبو و جوملاست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))
اینقدر از شنیدن این جمله زورم اومده که اگه پشتیبانی محترم (یا محترمه) مستقیم بهم بگه احمق بیشعور فشارش کمتره!!

PingdomAlert UP:
****** (www.******.com) is UP again at 2010-07-09 19:48:07, after 10m of downtime.
PingdomAlert UP:
****** (www.******.com) is UP again at 2010-07-09 19:08:04, after 10m of downtime.
PingdomAlert UP:
****** (www.******.com) is UP again at 2010-07-09 18:18:04, after 10m of downtime.
PingdomAlert UP:
****** (www.******.com) is UP again at 2010-07-09 17:33:04, after 15m of downtime.
PingdomAlert UP:
****** (www.******.com) is UP again at 2010-07-09 16:33:04, after 10m of downtime.

آفلاین zarif

• Administrator
روی یک سرور اشتراکی ، اگر کاربری بیش از اندازه از پردازنده استفاده کند یا حمله ای روی یکی از سایتها اتفاق بیافته ، مسلما فقط آن وب سایت نیست که دچار مشکل می شود و همه سایتها به مشکل کندی یا قطعی مواجه می شوند .

شما در اینگونه مواقع می توانید با پشتیبانی تماس بگیرید که اگر حمله ای صورت گرفته ، مقابله شود و یا پروسسی پردازنده را درگیر کرده متوقف کرده و CPU Usage بالا نرود .

بهرحال اگر از این سرور ناراضی هستید ، در پایان این ماه سرور ارتقا پیدا خواهد کرد و بهتر از قبل خواهد شد :
http://www.backyou.com/forum/index.php/topic,532.0.html

آفلاین amirb55

• مشتری
  • *
آخه عزیز من چقدر ؟!!!!
چطوریه که سرور شما زرت و زورت داره سی پی یو یوزیجش میره بالا؟
من که بیکار نیستم بشینم و سرور رو مانیتور کنم ببینم کی دان میشه به پشتیبانی خبر بدم !
تازه سایت پشتیبانی هم روی همون سرور هست و از کار افتاده!

اینها یه طرف ... چرت و پرت تحویل ملت دادن یه طرف ! وقتی میگم از طریق سرور هک شدم چرا هی میگی مشکل از مامبو هست مشکل از جوملا هست!
اگر این یارو هکره بلد بود جوملا هک کنه میرفت جوملا دات اورگ رو هک میکرد!
یا نه همین مامبولرن هودمون رو هک میکرد
بابا این سرور عین آبکش سوراخه!

دلت میخواد راجع به عدم همکاری در زمینه انتقال سایتهام به سرور جدید هم حرف بزنیم؟!
اون که دیگه مشکل سرور نیست ! شما همکاری نمیکنی یه بک آپ بدی ما ببریم رو سرور جدید معناش چیه؟

آفلاین zarif

• Administrator
« پاسخ #9 در: ژوئیه 25, 2010, 01:39:49 »
سلام.

1- در مورد کیفیت سرور ، قول انتقال اکانت ها به سرور جدیدتر با سرعت و خدمات بهتر داده شده است .

2-  نظر من این است که اگر سرور مشکل امنیتی داشته باشد و بقول شما آبکش باشد ، فکر نمی کنم هکر ، به سایت شما فقط بسنده می کرد و اگر نفود به سرور بود به کلیه سایتهای روی این سرور آسیب می رساند و نه فقط سایتهای جوملای شما .
من عنوان نکردم که مشکل از جوملا  است ، بلکه یک سری مسایل امنیتی در نصب ، پیکربندی جوملا باید رعایت شود تا امکان آسیب رسیدن به سایت شما کاهش بیابد . جوملا بتنهایی برای شما امنیت بوجود نمیاورد  اگر غیر از این بود اینقدر مقاله جهت چگونگی ایمن کردن جوملا برای در اینترنت منتشر نمی شود .

بهتره در مورد چگونگی بالابردن امنیت جوملا خود و رعایت نکات امنیتی در اینترنت سرچ کنی . موارد خوبی پیدا خواهی کرد :
http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox-a&hs=aSR&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=secure+joomla&aq=f&aqi=g7&aql=&oq=&gs_rfai=

بعنوان نمونه
امن کردن ادمین جوملا :
http://www.siteground.com/tutorials/joomla15/joomla_security.htm

و رعایت نکات امنیتی توصیه شده در سایت جوملا :
http://docs.joomla.org/Category:Security_Checklist

و همچنین خیلی موارد دیگر که قبل از هرگونه قضاوت بهتر است کمی اطلاعات خودت را بالا ببری .

3- در مورد پشتیبانی گیری ، من گزینه پشتیبان گیری روی سی پنل فعال کردم که مشتریان هرموقع دوست داشتند بتوانند از سایت خود پشتیبان تهیه کنند . ( در صورتی که خیلی از شرکتها ممکن است این گزینه را بردارند ) حتی remote backup در همان سی پنل وجود دارد که از طریق FTP می توانی نسخه پشتیبان را مستقیما به سرور دیگری بفرستی . با پشتیبانی هم تماس گرفتی و من به شما یا همکارتان نرم افزاری هم معرفی کردم که یکجا بتونی از همه اکانتها پشتیبان تهیه کرده و  بدون اینکه لازم باشه نسخه های Backup را روی کامپیتورت دانلود کنی بفرستی روی سرور مقصد .
حتی در قسمت full backup بصورت رایگان مشتریان می توانند نسخهای پشتیبان هفتکی و ماهیانه خود را دانلود کنند  . درخواست بیش از این توقع بیجا می باشد .

4- در پایان ما هیج نماینده یا مشتری را نمی خواهیم به زور نگه داریم تا مجبور باشند ما رو داماد کنند  :D  . در صورت عدم رضایت از سرویس پیشنهاد می کنم حداقل  هفت روز قبل از انقضا سرویس خود جهت انتقال اکانتهای خود اقدام نمایید تا سایتهای شما به مشکلی برنخورد  . راهنمایی و کمکی در این زمینه خواستید می توانید در همین انجمن ( در بخش کار با سرویسهای میزبانی ) مطرح نمایید تا در حد توان و وقت خود به شما کمک کنیم .