نویسنده موضوع: براورد هزینه و چند سوال در مورد سرور لینوکس  (دفعات بازدید: 943 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین ali888

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام دوست عزیز بالاخره بعد از تحقیق زیاد تصمیم گرفتم از شما سرویس بگیرم ... ;)

چندتا سوال دارم...چند ویژگی هم مدنظرم هست امیدوارم پشتیبانی جواب بده
من که DNS   اختصاصی می خوام همراه با هاست لیتوکس (سازگاری کامل با جوملا) ...همینطور نصب jsp در سرور + پلن a1000  ...هزینه رو  سالانه می دهم

من فکر کنم خوب انجمن را جستجو نکردم اما موقیت سرورهای شما کجاست...از کجا می گیرید...همچنین اگه ممکنه در مورد مشخصات مکانی و فنی  سرورها و کپی رایت هم اطلاعاتی بدهید.

پلن a-1000mb  ایا پهنای باند واقعی است ؟ 700 گیگابایت ؟

هاست قبلی ام ویندوز 2003 بوده ...یک جوملا و یک وردپرس در حال استفاده دارم ....می خوام این هم زحمت بکشید به سرور خودتون انتقال بدهید...
چون نمی خوام خودم اینکارو بکنم که مشکل غیر قابل جبرانی به وجود بیاد .

ممنونم می شوم هزینه موارد بالا را حساب کنید  و به سوالاتم هم  پاسخ بدهید. اگه خودتون هم پیشنهادی دارید بفرمایید .

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
سلام.

به حسن انتخاب شما تبریک می گویم .

سرورهای ما در آمریکا و کانادا قرار دارد .

زمانی که به شما آفر 700 گیگابایت پهنای باند را می دهیم ، موظف هستیم تا سقف این پهنای باند را برای شما بدون هزینه تامین کنیم .

ما فقط ترنسفر سی پنل به سی پنل را قبول می کنیم . پون سازگاری کامل Backup ها وجود دارد و سایت شما عینا به سرور ما منتقل می شود .

اما از هر سیستم دیگری به سی پنل باید فایلها ، دیتابیس ها صورت دستی منتقل شده و روی سرور ریستور گردد که این بر عهده مشتری هست .
این کار با دریافت هزیته ار سوی تیم فنی ما امکان پذیر هست که سایت شما را بدون اشکال به سرور ما منتقل کنند .
لطفا حجم اطلاعات و آدرس سایت خود را  به Info@mashhadhost.com ایمیل کنید تا برآورد هزینه صورت گیرد .

با توجه به اینکه سایت شما جوملا می باشد ، بهترین انتخاب را کرده اید .
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .