نویسنده موضوع: يك مقدار ضعف در سرور  (دفعات بازدید: 1446 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین myweb

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
يك مقدار ضعف در سرور
« در: ژانویه 14, 2009, 03:23:47 »
با سلام و درود
سعيد رحمت هستم مدير ميهن هاستينگ
ابتدا بايد عرض كنم كه پشتيباني شما و رفتار بسيار دوستانه شما باعث قوت قلب بنده و همكاران ديگر من است
لذا از شما صميمانه درخواست دارم  در مورد كيفيت سرور كمي بازنگري كنيد
متاسفانه مدتيست ورود به كنترل پنل بسيار دشوار شده است
و به صورت مكرر چندين بار از طريق whm server status مشاهده كرده ام كه لود سرور تا 86 درصد و بالاتر رفته است
و در عرض چند دقيقه دوباره به حالت نرمال در حدود 4 يا 5 رسيده و دوباره روند افزايشي فرا گرفته
متاسفانه اين وضعيت چند روز است كه مشاهده ميشود تا امروز كه فشار بسيار بيشتر از روزهاي قبل بوده
و ما پيش مشتريانمان سرافكنده شده ايم d: و همانگونه كه مطلع هستيد تنها راه فرار ما (invisible ، signout yahoo ، mobile off ) ميباشد و
به ناچار چنين پاسخ هايي را به كاربران ميدهيم :
1-سرعت اينترنت شما كاهش يافته
2-حتماً اشتباه ميكنيد
3-سرويس ايرادي ندارد و من در حال مشاده سايت شما هستم و ...

اميدوارم فكري به حال وضعيت نابسامان فعلي سرور كنيد همين الان يعني ساعت 2:26 دقيقه 24/10/87 دو هاستينگ مجزا را از طريق هاست تراكر تست نمودم ملاحضه بفرمائيد.
15 min(s) ago/WanChai, Hong Kong      Failure("Domain lookup failure:mihanhosting.com Exception:Not_found")

40 min(s) ago/Angra dos Reis, Brasil      Http error:Http_client.Bad_message("Unknown reason (e.g. unexpected eof, timeout)")
البته مطمئن هستم به فكر هستيد
التماس دعا
رحمت
« آخرين ويرايش: ژانویه 14, 2009, 03:29:35 توسط myweb »

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
پاسخ : يك مقدار ضعف در سرور
« پاسخ #1 در: ژانویه 17, 2009, 04:39:36 »
این مشکل که برای یکی دو روز گذشته بوجود آمده کاملا رفع شده و شما باید شاهد کیفیت و سرعت بالا در سرورهای مشهد هاست باشید ;)
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .