نویسنده موضوع: سوالاتی در مورد هاست های حجیم  (دفعات بازدید: 1828 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین dejavu

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
سوالاتی در مورد هاست های حجیم
« در: دسامبر 30, 2008, 08:42:50 »
با سلام

من از سرویس WHM شما استفاده می کنم می خوام بدونم اگه بخوام مثلا سرویس 5 گیگ هاست حجیمتون را خریداری کنم امکان این هست که  هاست را روی  سرویس WHM من اضافه کنید ؟ چون من از یک  سیستم مدیریت محتوا استفاده می کنم که پلاگین های گالری عکس این سیستم توانایی دریافت لینک عکس از جایی دیگه رو نداره و حتما باید عکس را درون خود گالری آپلود کنم! .

ممنون میشم راهنمایی کنین .

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
پاسخ : سوالاتی در مورد هاست های حجیم
« پاسخ #1 در: دسامبر 31, 2008, 01:10:29 »
سلام.

اضافه کردن فضا روی رسلری خود با این تعرفه محاسبه می شود :
#  هزینه  هر 1 گیگ فضای اضافی : ماهیانه 1000 تومان
# هزینه  هر 5 گیگ فضای اضافی : ماهیانه 3000 تومان
# هزینه  هر 10 گیگ فضای اضافی : ماهیانه 5000 تومان

جهت اطلاعات یشتر اینجا رجوع کنید :
http://www.mashhadhost.com/content.php?action=mypages&page=whm.html

فضای حجیم روی سرور مخصوص و جداگانه ایجاد می شود که باید این فضا را جدا خریداری کنید .
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین kermandatanet

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
« پاسخ #2 در: فوریه 03, 2009, 03:09:24 »
با سلام
من به تازگی از شما یه پکیج نمایندگی فروش گرفتم. شما همه جا گفتین که میشه فضای بیشتری بهش اضافه کرد که قیمت ها هم تو سایت مشهد هاست واضح هستند. اما نگفتید که اگر درخواست اضافه کردن مثلاً 10 گیگابایت فضای اضافی رو داشته باشیم کجا بریم؟ و چطوری میشه درخواست داد؟
یعنی مجبوریم یه پکیج دیگه بخریم؟ یا فضا رو روی همین پکیج بهمون میدین. توضیح دادین که فضاش جداگانه است اما دقیق نگفتین که آیا کلاً یه پکیج مجزاست یا نه؟
اگه در مورد نحوه ی سفارش این ارتقاها هم توضیح بدین ممنون میشم

آفلاین zarif

• Administrator
« پاسخ #3 در: فوریه 04, 2009, 02:02:02 »
با سلام
من به تازگی از شما یه پکیج نمایندگی فروش گرفتم. شما همه جا گفتین که میشه فضای بیشتری بهش اضافه کرد که قیمت ها هم تو سایت مشهد هاست واضح هستند. اما نگفتید که اگر درخواست اضافه کردن مثلاً 10 گیگابایت فضای اضافی رو داشته باشیم کجا بریم؟ و چطوری میشه درخواست داد؟
یعنی مجبوریم یه پکیج دیگه بخریم؟ یا فضا رو روی همین پکیج بهمون میدین. توضیح دادین که فضاش جداگانه است اما دقیق نگفتین که آیا کلاً یه پکیج مجزاست یا نه؟
اگه در مورد نحوه ی سفارش این ارتقاها هم توضیح بدین ممنون میشم

سلام .

در مورد اکانت های رسلری ، فضاهای اضافی به همان پکیج رسلری شما اضافه خواهد شد و نیازی به خرید پلن جداگانه ندارید .
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین kermandatanet

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 در: فوریه 04, 2009, 10:39:17 »
خیلی ممنون بابت توضیحتون.اما نگفتین که برای اضافه کردن فضا به پکیج های ریسلری چطوری میشه تقاضا داد؟ (بابت اطلاع می پرسم)
« آخرين ويرايش: فوریه 04, 2009, 10:45:18 توسط kermandatanet »

آفلاین zarif

• Administrator
« پاسخ #5 در: فوریه 04, 2009, 12:28:07 »
میزان فضای اضافی درخواستی را به بخش فروش ایمیل بزنید :
info @mashhadhost.com

آفلاین kermandatanet

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 در: فوریه 05, 2009, 12:33:47 »
خیلی ممنون از راهنماییتون  :)