نویسنده موضوع: سوالاتی پیرامون وب هاستینگ مشهد هاست  (دفعات بازدید: 1749 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین dejavu

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
سوالاتی پیرامون وب هاستینگ مشهد هاست
« در: دسامبر 22, 2008, 04:53:51 »

باسلام خدمت همه میران و کاربران عزیز

من به تازگی با مشد هاست آشنا شدم و قبل از این می خواستم خودم بطور مستقیم و بدونه واسته هاست تهیه کنم ولی گفتم که قبل یه تیری هم اینجا بندازم بد نیست .

و اما سوالات من

1. با توجه به تحرم سی پنل شما ضمانت می کنید که هیچ خطی متوجه ما نمیشه ؟

2. من 2 گیگ فضا میخوام جون همین اندازه را لازم دارم زیادش بهدردم نمی خوره کمکشم برام کمه آیا شما این مقدار پنل را در اخبار بنده قرار میدین ؟

3 . از هاست های حجیمتون می خوام برای آپلود عکس که فقط و فقط برای استفاده سایت خودم توش عکس قرار میدم نه شیرینگی آپا میشه به فضای که خریداری میکنم اضافه بشه ؟

با تشکر بدرود .

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
پاسخ : سوالاتی پیرامون وب هاستینگ مشهد هاست
« پاسخ #1 در: دسامبر 22, 2008, 07:14:19 »
سلام.

1-  فعلا که مشکلی با سی پنل نداشتیم  . اما تضمین 100% خطاست .  البته اینرا عرض کنم که خرید ما و ارتباط ما با سی پنل در خارج کشور صورت می گیرد و برای همین هست که تا اکنون تحریم نشدیم .

2- فضای بیشتر می توانیم بدهیم . اینرا چک کنید :
http://www.mashhadhost.com/content.php?action=mypages&page=whm.html

درست است که این پلن های نمایندگی هست ولی شما می توانید کل فضای خریداری شده را خودتان استفاده کنید . قیمت ها باورنکردنی است !!!

3- بله می توانید ! حتی اگر هاست از شرکت دیگری هم خریداری کرده باشید ، یازم می شود از سرویس های حجیم ما استفاده کنید . یک ساب دومین از هاستتان به هاست حجیم شما متصل خواهد شد .
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین dejavu

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 در: دسامبر 23, 2008, 01:52:42 »
سلام

مرسی از پاسخ گویتان

من از تحریم خیلی میترسم که نکنه ساید دامان ما رو هم فرا بگیره از طرفی من می خوام که کنترل پنلم حتما سی پنل باشه اگر شما با تحریم مواجه شدید تکلیف ما چه خواهد ؟

در ضمن من پنل A-1000m به درد کارم میخوره و برام مناسبه . در مورد پنل W1000 که ریسلر هم هست باید بگم که عالیه و این پهنای باند نا محدود رر زیاد تعریف ازش نشنیدم ابته میکن که ممکنه بعد ها با مشکل مواجه بشه و به سروم اصلی فشار بیاد و شما اخطار بدید و از این قبیل . آیا این طور هست یا نه شما تضمین میکند از بازدید ها بالا رفت مشکلی برای ما به وجود نیاد ؟

و از همه مهم تر میشه در مورد قعطی در ماه ممکنه بوجود بیاد یا نه ؟ کمی در مورد این مسله توضیح بدبد ممنون میشم .

موفق باشید.

آفلاین zarif

• Administrator
« پاسخ #3 در: دسامبر 23, 2008, 02:02:24 »
سلام

مرسی از پاسخ گویتان

من از تحریم خیلی میترسم که نکنه ساید دامان ما رو هم فرا بگیره از طرفی من می خوام که کنترل پنلم حتما سی پنل باشه اگر شما با تحریم مواجه شدید تکلیف ما چه خواهد ؟

در ضمن من پنل A-1000m به درد کارم میخوره و برام مناسبه . در مورد پنل W1000 که ریسلر هم هست باید بگم که عالیه و این پهنای باند نا محدود رر زیاد تعریف ازش نشنیدم ابته میکن که ممکنه بعد ها با مشکل مواجه بشه و به سروم اصلی فشار بیاد و شما اخطار بدید و از این قبیل . آیا این طور هست یا نه شما تضمین میکند از بازدید ها بالا رفت مشکلی برای ما به وجود نیاد ؟

و از همه مهم تر میشه در مورد قعطی در ماه ممکنه بوجود بیاد یا نه ؟ کمی در مورد این مسله توضیح بدبد ممنون میشم .

موفق باشید.

سلام.

توجه بکنید به هر دلیلی مشکل برای سی پنل بوجود بیاد ، هاست شما دان نمی شود . ضمن آنکه من احتمال تحریم سی پنل برای سرورهای خودمان را بسیار ضعیف می دانم . چون همانطور که گفتم ما پارتنرهای خارج کشور داریم که مارو حمایت می کنند .

سرورهای ما بسیار قدرتمند ( چهار پردازنده ) و حافظه 2 گیگ تا 4 گیگ بایت را دارند . آنقدر سرور قوی هست که بسیاری از سایت ها را پوشش دهد .

در مورد پهنای باند ، چون دیتاسنترهای  کانادا و آمریکا ( محل سرورهای مشهد هاست )  پهنای باند ترابایبی ارائه می دهند ، ما آنقدر پهنای باند داریم که می توانیم به مشتریان خود پهنای باند نامحدود پیشنهاد بدهیم !

برای آپ تایم و عدم قطعی هم :
http://www.backyou.com/forum/index.php/topic,78.0.html
اینم گزارش مشتری ما : http://www.backyou.com/forum/index.php/topic,118.0.html
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین dejavu

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 در: دسامبر 23, 2008, 02:26:23 »
مرسی

در طول قرارداد اگه تقاضای بیشتر کردن فضا یا باند ترافیک بکنم شما اضافه خواهید کرد؟

پس در مورد باند ترافیک شما مشکلی ندارید و تضمین میکنید ؟

انتقال اطلاعات بر عهده شماست ؟

سرویس هاست یا ریسلر شما امکان فعال سازی Wildcard را داره یا نه ؟

ممنون و موفق باشید .

آفلاین zarif

• Administrator
« پاسخ #5 در: دسامبر 23, 2008, 02:30:12 »
در طول قرارداد اگه تقاضای بیشتر کردن فضا یا باند ترافیک بکنم شما اضافه خواهید کرد؟  بله

پس در مورد باند ترافیک شما مشکلی ندارید و تضمین میکنید ؟ بله
انتقال اطلاعات بر عهده شماست ؟ بله

سرویس هاست یا ریسلر شما امکان فعال سازی Wildcard را داره یا نه ؟ بله

آفلاین dejavu

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 در: دسامبر 23, 2008, 10:57:15 »
مرسی از پاسخ گویی شما و پشتیبانی خوبتون بنده ریسلر 5 گیگتون را می خوام

بسیار ممنون
موفق باشید .

آفلاین dejavu

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 در: دسامبر 23, 2008, 02:04:47 »
با سلام

من امروز مبلغ 60000 هزلر تومان برای سرویس W1000 پرداخت کردم  و در لینک پرداخت که برایم ایمیل شده بود ارسال کردم  مراتب جهت استهضار و هر گونه اقدام .

با تشکر موفق باشید . سعیدی