نویسنده موضوع: هر ارزانی بی دلیل نیست!  (دفعات بازدید: 4456 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین soleimanian

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
هر ارزانی بی دلیل نیست!
« در: اكتبر 16, 2008, 12:58:51 »
سلام دوستان
طبق یک ضرب المثل معروف ایرانی که میگه: هر ارزانی بی دلیل نیست!
من خدمات هاستینگ سایت یاران توس را به شما اصلاً توصیه نمی کنم
من سال گذشته گول حرف های این گروه رو خوردم و یک پکیج هاستینگ از اونها خریدم. اما الان به گوه خوردن افتاده ام
متاسفانه سرور یاران توس به طور میانگین ماهی 2-3 بار مشکل داره و سایتتون دان میشه
در طول این چند وقتک ه سایتم روی سرور اینها بوده هر بار که تعداد بازدیدکنندهام در حال افزایش بوده سرور اینها به مشکل برخورد کرده و سایتم دان شده و ویزیتورهام رو از دست داده ام
بنابراین من اصلاً هاستینگ این گروه را به شما پیشنهاد نمی کنم.
یکم پول بیشتر بدید اما از یک سرور خوب و مطمئن هاست بگیرید.

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
پاسخ : هر ارزانی بی دلیل نیست!
« پاسخ #1 در: اكتبر 17, 2008, 06:47:37 »
سلام.

ابتدا عرض کنم که بسیار متاسفم که رضایت شما را یاران توس جلب نکرده است !
یاران توس همیشه شعارش این بوده که بهترین سرویس و مناسبترین قیمت را در اختیار شما قرار دهد .
گفتن سرور یاران توس اشتباه است ! چونکه یاران توس بیش از 7 تا سرور در اختیار و مدیریت می کند و تعداد وب سایتهایی که مدیریت می کند بیش از 1000 وب سایت می باشد . مسلما اگر دیگران هم نظر شما را داشته باشند ، یاران توس و سایت مشهد هاست آنقدر رشد نمی کرد .

بذارید اول در مورد مزایای این گروه بگم :

1- بیش از 5 سال سابقه ( شروع کار از سال 2003 میلادی )
2- بکارگیری تیم مجرب و متخصص در زمینه شبکه - مدیریت سرور - برنامه نویسی .
داشتن یک تیم با سواد در مدیریت سرور بسیار مهم است . جالب است بدانید که یاران توس علاوه بر رفع ایرادهای سرور ، گاها تا حد توان و وقت خود اشکالات برنامه نویسی و ضعف سایتهای مشتریان خود را شناسایی و آنها را راهنمایی می کند .
3- # جهیز به firewall های قدرتمند .
4- رعایت نکات امنیتی سرور ( پیکربندی و امن سازی شاخه tmp ، غیرفعال کردن سرویسهای بی استفاده با ریسک امنیتی ، بروز بودن برنامه های سرور ، پیکربندی و بهینه سازی php ، MySQL و آپاچی و ...)
5-مانیتورینگ 24 ساعته سرور ( کلیه سرویسهای وب ،  شبکه مانیتور شده و درصورت ایجاد مشکل سریعا در رفع آن اقدام می شود  . )
6-مدیریت ورود  (لاگین ) : کلیه اکانت ها در هنگام ورود به کنترل پنل ، اکانت های ایمیل ، مدیریت سایت تحت کنترل است و وارد کردن اشتباه رمز برای بیش از 5 بار ، IP مورد نظر سریعا بلاک شده و از ورود غیر مجاز به اکانت ها جلوگیری بعمل میاد .
7- PHP و آپاچی امن :  نصب ماژول های امنیتی مثل Suexec ، Mod_security برای جلوگیری از هک شدن سایتها
8- نگهداری امن داده : کلیه سرورهای نمایندگان حداقل از 2 هارد دیسک استفاده می شود که یک هارددیسک جهت گرفتن پشتیبان ( backup ) از کلیه اکانت ها استفاده می شود .

اما در مورد مشکلات شما عرض کنم که اکثر اشکالات شما سمت شما بوده و سرور مشکلی نداشته است . بنابراین در میزان بازدید سایت شما تاثیری نخواهد گذاشت  . توضیحاتی در مورد مشکلات شما می دهم که اهل فن هم متوجه بشنود :

1- ما در فایروالمان مدیریت لاگین داریم . یعنی کاربری چند بار پسورد اکانت خود را اشتباه وارد کند آیپی شخص مورد نظر برای یکساعت بلاک می شود . حسن اینکار برای این است که از حدس زدن رمز شما و هک اکانت شما جلوگیری بعمل می آید .حالا شخصی به این روش آیپی اش بلاک می شود و دیسکانکت می شود . شما با همان شبکه ای که او استفاده می کرده وصل می شوید و آیپی او را دریافت می کنید . مسلما خواهید دید بدون اینکه کاری کرده باشید ، آیپی شما در سرور ما بلاک شده است .
( که ما حساسیت این موضوع را تا حد امکان کاهش دادیم که آیپی های زیادی روی سرور بلاک نشوند )
2- مشکل اخیر شما هم بدلیل بروز رسانی رول های modsec ما بوده که میامد آیپی های لیست سیاه در RBL را بلاک می کرد و اجازه فعالیت نمی داد  . من با بررسی که  انجام دادم دیدم آیپی شما در لیست سیاه بوده و علت ندیدن سایت شما بهمین خاطر بوده است .
آیپی شما 217.219.194.102 بوده و وضعیت آیپی خود را ببینید : http://www.robtex.com/ip/217.219.194.102.html

ما بخاطر شما RBL Check هم از روی رول های فایروال برداشتیم .
و جالب اینجاست که هر بار هم تماس گرفتید من سایت شما را می دیدم و تعداد کاربران آنلاین سایتتان هم اعلام می کردم !!!
این نشان می دهد اشکال فقط از ناحیه شما بوده و لطمه ای به سایت شما وارد نمی شود .

ما ابزارهایی در اینترنت داریم که سرعت سایت شما و آپ بودن سایت شما را نشان می دهد .

اگر به این زودی قضاوت نکنید و روی خدمات ما بیشتر مطالعه کنید ، فکر می کنم سال آینده هم تمایل داشته باشید سرویس خود را نزد ما تمدید نمایید .
« آخرين ويرايش: اكتبر 18, 2008, 02:00:53 توسط zarif »
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین bmw-love

• مشتری
  • *
  • ارسال: 5
    • persian rap-mobile-video clip
« پاسخ #2 در: اكتبر 22, 2008, 04:04:50 »
سلام...

اول اینکه یک چیز ...این که سروری داون بشه چیز عجیبی نیست...

ولی من میتونم در پاسخ اینو بگم..

99.98%

این اپتایم در ماه های اخیر بوده..

قصد من دفاع از این هاست نیست بلکه این جمله برای من کمی غیر قابل تحمل بود...که هیچ ارزانی بی دلیل نیست....

آیا مثلا هزینه اینترنت در کره که سرعت 13 مگابیت رو به صورت مجانی میدن به مردمشون ایا به دلیل بی کیفیت بودن هست؟

فکر کنم پاسخ خودتونو گرفته باشید...

این سرور نیز مانند بسیاری از هاستینگ های دیگه داره کارشو درست انجام میده...و خدمات خوبی هم ارایه میکنه..امیدوارم که مشکلات شما دوست عزیز هم برطرف بشه ...حالا چه در این سرور چه در سرور دیگری ...و مسولان این سرور نیز دلسرد نشن و همچنان با قدرت به کارشون ادامه بدن...

شاد و سلامت باشید

051music.net
ww.051.ir

آفلاین shahrivari

• مشتری
  • *
  • ارسال: 11
« پاسخ #3 در: اكتبر 22, 2008, 10:45:20 »
سلام
من قبل از هر چیز تشکر میکنم و حسن هایی که آقای ظریف گفتن درست هستش ولی من با http://siteuptime.ir/fa هر روز سرور یاران توس رو کنترل میکنم.
امروز چند بار این down شده و الان هم در حال حاضر داون هستش ...
UP at Oct 22 2008 04:38 PM (GMT +3:30)
Was down for: 02hr 00min

DOWN at Oct 22 2008 02:38 PM (GMT +3:30)
Err: unknown host 2main.info

DOWN at Oct 22 2008 01:38 AM (GMT +3:30)

DOWN at Oct 21 2008 11:38 PM (GMT +3:30)

DOWN at Oct 21 2008 09:38 PM (GMT +3:30)
Err: connection timeout

DOWN at Oct 17 2008 03:38 PM (GMT +3:30)
Err: 406 Not Acceptable

DOWN at Oct 05 2008 07:38 PM (GMT +3:30)

من down شدن ها رو در یکماه اخیر آوردم .(کلا 8 ساعت+الان که down هستش) من با 6 تا سرور دیگه کاری ندارم ولی سروری که من هستم در این شرایط هست و دلیلش رو نمیدونم.
البته از زدن این پست هیچ قصدی ندارم و فقط فشار مشتری هایی که دارم  باعث میشه 
می خواستم دلیل این down شدن های متوالی رو بدونم(البته یکی شو اطلاع داده بودن که افزایش و آپگرید رم بود)
کاش منم رو سروری بودم که backyou.com , yarantoos.com , mashhadhost.com هستش چون هر وقت من down هستم اونها مشکلی نداشتن!
« آخرين ويرايش: اكتبر 22, 2008, 11:06:29 توسط shahrivari »

آفلاین reza_pa48

• مشتری
  • *
  • ارسال: 7
« پاسخ #4 در: اكتبر 22, 2008, 11:28:05 »
سلام
با تشکر از آقای ظریف
مطلبی هم مناسب دانستم که بنویسم
پشتیبانی در کارهای برنامه نویسی می کنید بله درسته
قیمتاتون پایینه بله درسته
ولی واقعا در چند ماه گذشته داون خیلی داشتیم
به نظرتون نباید در این زمینه کاری بکنید؟
توی این چند ماهه دو بار فقط ip ها عوض شده

آفلاین shahrivari

• مشتری
  • *
« پاسخ #5 در: اكتبر 22, 2008, 11:46:38 »
در ادامه اومدم بگم الان دوباره up شد. اینم report

UP at Oct 22 2008 10:38 PM (GMT +3:30)

فعلا تو این ماه 10 ساعت down داشته سروری که من توشم

آفلاین zarif

• Administrator
« پاسخ #6 در: اكتبر 23, 2008, 01:18:31 »
سلام...

اول اینکه یک چیز ...این که سروری داون بشه چیز عجیبی نیست...

ولی من میتونم در پاسخ اینو بگم..

99.98%

این اپتایم در ماه های اخیر بوده..

قصد من دفاع از این هاست نیست بلکه این جمله برای من کمی غیر قابل تحمل بود...که هیچ ارزانی بی دلیل نیست....

آیا مثلا هزینه اینترنت در کره که سرعت 13 مگابیت رو به صورت مجانی میدن به مردمشون ایا به دلیل بی کیفیت بودن هست؟

فکر کنم پاسخ خودتونو گرفته باشید...

این سرور نیز مانند بسیاری از هاستینگ های دیگه داره کارشو درست انجام میده...و خدمات خوبی هم ارایه میکنه..امیدوارم که مشکلات شما دوست عزیز هم برطرف بشه ...حالا چه در این سرور چه در سرور دیگری ...و مسولان این سرور نیز دلسرد نشن و همچنان با قدرت به کارشون ادامه بدن...

شاد و سلامت باشید

051music.net

از اظهار نظر درست و بجای شما کمال تشکر را دارم و ما خوشندیم که به چینن مشتری های که منطقی عمل می کنند سرویس می دهیم .
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین zarif

• Administrator
« پاسخ #7 در: اكتبر 23, 2008, 01:29:22 »
سلام
با تشکر از آقای ظریف
مطلبی هم مناسب دانستم که بنویسم
پشتیبانی در کارهای برنامه نویسی می کنید بله درسته
قیمتاتون پایینه بله درسته
ولی واقعا در چند ماه گذشته داون خیلی داشتیم
به نظرتون نباید در این زمینه کاری بکنید؟
توی این چند ماهه دو بار فقط ip ها عوض شده

سلام و عرض خسته نباشید به همکار و دوست عزیز آقای پایتختی .

من از خود شما سوال می کنم .

1- ایمیل ها و سوالات شما معمولا چند وقته پاسخ داده می شود ؟
2- درصد قابل اطمینان و نگهداری امن سایتهای شما در یاران توس تا چه حد است که همچنان در یاران توس باقی مانده اید ؟
3- من فکر می کنم شما حداقل یکسال است که دارید سریس خود را بصورت ماهیانه تمدید می کنید ! من فکر نمی کنم شما فقط بخاطر قیمت اینکارو کرده باشید ! اگر مشکلاتی که می فرمایید بصورت مدام باشد ، ایا هاستینگ دیگری را انتخاب نمی کردید ؟

من فکر نمی کنم از خدمات ما ناراضی بوده باشید که اینگونه نوشتید !  :o

سلام
من قبل از هر چیز تشکر میکنم و حسن هایی که آقای ظریف گفتن درست هستش ولی من با http://siteuptime.ir/fa هر روز سرور یاران توس رو کنترل میکنم.
امروز چند بار این down شده و الان هم در حال حاضر داون هستش ...
UP at Oct 22 2008 04:38 PM (GMT +3:30)

DOWN at Oct 22 2008 02:38 PM (GMT +3:30)

DOWN at Oct 22 2008 01:38 AM (GMT +3:30)

DOWN at Oct 21 2008 11:38 PM (GMT +3:30)

DOWN at Oct 21 2008 09:38 PM (GMT +3:30)
Err: connection timeout

DOWN at Oct 17 2008 03:38 PM (GMT +3:30)
Err: 406 Not Acceptable

DOWN at Oct 05 2008 07:38 PM (GMT +3:30)

من down شدن ها رو در یکماه اخیر آوردم .(کلا 8 ساعت+الان که down هستش) من با 6 تا سرور دیگه کاری ندارم ولی سروری که من هستم در این شرایط هست و دلیلش رو نمیدونم.
البته از زدن این پست هیچ قصدی ندارم و فقط فشار مشتری هایی که دارم  باعث میشه 
می خواستم دلیل این down شدن های متوالی رو بدونم(البته یکی شو اطلاع داده بودن که افزایش و آپگرید رم بود)
کاش منم رو سروری بودم که backyou.com , yarantoos.com , mashhadhost.com هستش چون هر وقت من down هستم اونها مشکلی نداشتن!

جناب آقای شهریوری ! با عرض سلام و خسته نباشید .
این اتفاق ایا هر روز رخ می دهد ؟
متاسفانه این تاپیک همزمان شد با مشکلی که برای سرور امروز پیش آمد . ما بطور دائم در طول دان شدن سرور با دیتاسنتر در تماس بودیم تا بالاخره مشکل را از فن سی پی یو تشخیص دادند و با رفع آن مشکل بطور کامل رفع شده است .

اما گلایه آقای سلمانیان در اول این تاپیک اصلا ربطی به موضوع امروز ندارد و مواردی قید کردند و اعلام نمودند که سایتشان دان بوده که اصلا سرور مشکل نداشته است و شما دوستان بدون مشکل سایتهایشان کار می کرد .

سایت های کلیه مشتریان و نمایندیگان ما برای ما مهم هستند و دغدغه خاطر ما فقط آپ تایم سایتها است و اینو مطمئن باشید سایتی در یکی از سرورهای یاران توس دان باشد ، ما هیچ خیال آسوده نداشته و درصدد رفع آن خواهیم بود . ما سایتهای همه مشتریان را سایت های خودمان می دانیم و احساس مسئولیت داریم و سعی می کنیم در کمترین زمان ممکن آنرا رفع کنیم .

من فکر می کنم این احساس مسئولیت ما بارها به مشتریان ما ثابت شده است و همین راز موفقیت یاران توس بوده است !
« آخرين ويرايش: اكتبر 23, 2008, 01:32:31 توسط zarif »

آفلاین shahrivari

• مشتری
  • *
« پاسخ #8 در: اكتبر 23, 2008, 11:52:34 »
جناب ظریف از شما تشکر میکنم و دلیل اینکه این موضوع رو مطرح کردم فقط و فقط زنگ زدن چند تا از مشتری ها بود و فشاری که به آدم می ارن...
بازم از شما تشکر میکنم.
موفق باشید
راستی نگفتید چرا سرور yarantoos و غیره چرا هیچوقت down نمیشه :D ;D ??? ;)
« آخرين ويرايش: اكتبر 23, 2008, 11:55:57 توسط shahrivari »

آفلاین reza_pa48

• مشتری
  • *
  • ارسال: 7
« پاسخ #9 در: اكتبر 23, 2008, 12:03:17 »
سلام و عرض خسته نباشید به همکار و دوست عزیز آقای پایتختی .

من از خود شما سوال می کنم .

1- ایمیل ها و سوالات شما معمولا چند وقته پاسخ داده می شود ؟
2- درصد قابل اطمینان و نگهداری امن سایتهای شما در یاران توس تا چه حد است که همچنان در یاران توس باقی مانده اید ؟
3- من فکر می کنم شما حداقل یکسال است که دارید سریس خود را بصورت ماهیانه تمدید می کنید ! من فکر نمی کنم شما فقط بخاطر قیمت اینکارو کرده باشید ! اگر مشکلاتی که می فرمایید بصورت مدام باشد ، ایا هاستینگ دیگری را انتخاب نمی کردید ؟

سلام
1-بعضی های خیلی فوری و بعضی ها هم طول می کشد.بستگی به زمانی دارد که می فرستم.در هر حال من از این نظر مشکلی ندارم
چون قبل از اینکه بیام یاران توس روی هاست ایران بودم.
اولش فقط با اینکه یک نفر به تیکت ها جواب می داد خیلی کارش سریعتر از حالتی بود که چندین نفر دیگه را برای ساپورت آورد.بعدشم که جو گرفتتش و  چون به مدد مشتری های مثل من به جای خوبی رسیده بود شروع به بی حرمتی به همون مشتریها کرد.در هر حال مشکل من این نبود
2-بالا.بعضا هم که مشکلی براشون پیش اومده مشکل از اسکریپت ها بوده
3-نه شرمنده یه ساله تمدید کردم ;D
به هر حال امیدوارم موفق باشید و دیگه مشکلی پیش نیاد

آفلاین zarif

• Administrator
« پاسخ #10 در: اكتبر 23, 2008, 12:22:42 »
جناب ظریف از شما تشکر میکنم و دلیل اینکه این موضوع رو مطرح کردم فقط و فقط زنگ زدن چند تا از مشتری ها بود و فشاری که به آدم می ارن...
بازم از شما تشکر میکنم.
موفق باشید
راستی نگفتید چرا سرور yarantoos و غیره چرا هیچوقت down نمیشه :D ;D ??? ;)

اینطور نیست !
مسلما همه سرورها همزمان دچار مشکل نمی شوند !  ممکن است وقتی سروری که روش هستید دچار مشکل می شود ، سرورهای دیگر ما درست باشد و این یک چیز بدیهی است .

آفلاین soleimanian

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #11 در: نوامبر 05, 2008, 09:34:45 »
در اردیبهشت 87 سایت من یک ماه کامل ارور internal server error میداد. بعداً مشخص شد که هارد سرور ایراد داشته!
این دان شدن باعث شد که ویزیتورهای من  از 1000 و خورده ای در روز به زیر 40 بازدید در روز برسه و رتبه من در گوگل از 3 به 2 کاهش پیدا کنه

در اواخر شهریور که دوباره ویزیوتر های من در حال افزایش بود دوباره سرور به مشکل برخورد کرد و من دوباره ویزیتورهام رو از دست دادم

آفلاین zarif

• Administrator
در اردیبهشت 87 سایت من یک ماه کامل ارور internal server error میداد. بعداً مشخص شد که هارد سرور ایراد داشته!
این دان شدن باعث شد که ویزیتورهای من  از 1000 و خورده ای در روز به زیر 40 بازدید در روز برسه و رتبه من در گوگل از 3 به 2 کاهش پیدا کنه

در اواخر شهریور که دوباره ویزیوتر های من در حال افزایش بود دوباره سرور به مشکل برخورد کرد و من دوباره ویزیتورهام رو از دست دادم

سلام .

بنده اصلا حرف های شما را قبول ندارم .
شما باید با سند صحبت کنید . آپ تایم همواره بالای 99% هست .

جالب است بدانید مشهد هاست ، یاران توس ، انجمنهای پشتیبانی هر کدام روی سرور جداگانه هستند و هر کدام بصورت مقطعی دان شود ، مشتری می تواند با یکی از دومین های دیگر ما ارتباط برقرار کند . اکثر هاستینگ ها وقتی دان می شوند ، سایت خودشان هم دان می شود و ارتباط مشتری با آنها قطع می شود ولی ما اینطور نیستم و 3 سرور مختلف برای سایتمان داریم که هیچ وقت ارتباط مشتری با ما قطع نمی شود !!! شما کدام هاستینگ ایچنینی سراغ دارید که اینقدر به ساپورت اهمیت می دهد ؟؟؟؟

این آپ تایم سایت یاران توس مرکز پشتیبانی مشتریان :
http://host-tracker.com/site-availability-stats/64813/lvuc

دارای آپ تایم بالای 99% هست که از سال 2005 داره مانیتور می شود . 3 سال برای تایید آپ تایم ما  کم است ؟؟؟

اینم آپ تایم یکی از سایتها که روی همین سرور شما قرار دارد :
http://host-tracker.com/website-monitoring-statistics/745450/lvuc

آپ تایم 100% دارد .

شما نمی توانید آماری از Host-tracker  برای یکی از سایتهای سرورهای ما بیارید که آپ تایم زیر 99% را داشته باشد !!!

جالب است که بدانید آقای سلمانیان سرویس خود در همین هفته برای یکسال تمدید کردند !!! اگر واقعا اینقدر ناراضی هستند ، چرا اقدام به تمدید می کنند  ???

به این می گویند نمک خوردن ، نمکدان شکستن !  ;D نظر شما دوستان چیست ؟

آقای سلیمانیان ! ما اصراری به نگهداری سایت شما نداریم و این درخواست و اصرار شما بوده است . بنظرم بهتره شما به مکان دیگری سایت خود را انتقال دهید و  ما کل هزینه های پرداختی را به شما پس خواهیم داد .  :)

آفلاین zarif

• Administrator
« پاسخ #13 در: نوامبر 28, 2008, 02:42:28 »
نتیجه این بحث را در این تاپیک بخوانید : http://www.backyou.com/forum/index.php/topic,138.0.html