سلام.
ابتدا عرض کنم که بسیار متاسفم که رضایت شما را یاران توس جلب نکرده است !
یاران توس همیشه شعارش این بوده که بهترین سرویس و مناسبترین قیمت را در اختیار شما قرار دهد .
گفتن سرور یاران توس اشتباه است ! چونکه یاران توس بیش از 7 تا سرور در اختیار و مدیریت می کند و تعداد وب سایتهایی که مدیریت می کند بیش از 1000 وب سایت می باشد . مسلما اگر دیگران هم نظر شما را داشته باشند ، یاران توس و سایت مشهد هاست آنقدر رشد نمی کرد .
بذارید اول در مورد مزایای این گروه بگم :
1- بیش از 5 سال سابقه ( شروع کار از سال 2003 میلادی )2- بکارگیری تیم مجرب و متخصص در زمینه شبکه - مدیریت سرور - برنامه نویسی .داشتن یک تیم با سواد در مدیریت سرور بسیار مهم است . جالب است بدانید که یاران توس علاوه بر رفع ایرادهای سرور ، گاها تا حد توان و وقت خود اشکالات برنامه نویسی و ضعف سایتهای مشتریان خود را شناسایی و آنها را راهنمایی می کند .
3- # جهیز به firewall های قدرتمند .4- رعایت نکات امنیتی سرور ( پیکربندی و امن سازی شاخه tmp ، غیرفعال کردن سرویسهای بی استفاده با ریسک امنیتی ، بروز بودن برنامه های سرور ، پیکربندی و بهینه سازی php ، MySQL و آپاچی و ...)
5-مانیتورینگ 24 ساعته سرور ( کلیه سرویسهای وب ، شبکه مانیتور شده و درصورت ایجاد مشکل سریعا در رفع آن اقدام می شود . )
6-مدیریت ورود (لاگین ) : کلیه اکانت ها در هنگام ورود به کنترل پنل ، اکانت های ایمیل ، مدیریت سایت تحت کنترل است و وارد کردن اشتباه رمز برای بیش از 5 بار ، IP مورد نظر سریعا بلاک شده و از ورود غیر مجاز به اکانت ها جلوگیری بعمل میاد .
7- PHP و آپاچی امن : نصب ماژول های امنیتی مثل Suexec ، Mod_security برای جلوگیری از هک شدن سایتها
8- نگهداری امن داده : کلیه سرورهای نمایندگان حداقل از 2 هارد دیسک استفاده می شود که یک هارددیسک جهت گرفتن پشتیبان ( backup ) از کلیه اکانت ها استفاده می شود .
اما در مورد مشکلات شما عرض کنم که اکثر اشکالات شما سمت شما بوده و سرور مشکلی نداشته است . بنابراین در میزان بازدید سایت شما تاثیری نخواهد گذاشت .
توضیحاتی در مورد مشکلات شما می دهم که اهل فن هم متوجه بشنود :
1- ما در فایروالمان مدیریت لاگین داریم . یعنی کاربری چند بار پسورد اکانت خود را اشتباه وارد کند آیپی شخص مورد نظر برای یکساعت بلاک می شود . حسن اینکار برای این است که از حدس زدن رمز شما و هک اکانت شما جلوگیری بعمل می آید .حالا شخصی به این روش آیپی اش بلاک می شود و دیسکانکت می شود . شما با همان شبکه ای که او استفاده می کرده وصل می شوید و آیپی او را دریافت می کنید . مسلما خواهید دید بدون اینکه کاری کرده باشید ، آیپی شما در سرور ما بلاک شده است .
( که ما حساسیت این موضوع را تا حد امکان کاهش دادیم که آیپی های زیادی روی سرور بلاک نشوند )
2- مشکل اخیر شما هم بدلیل بروز رسانی رول های modsec ما بوده که میامد آیپی های لیست سیاه در RBL را بلاک می کرد و اجازه فعالیت نمی داد . من با بررسی که انجام دادم دیدم آیپی شما در لیست سیاه بوده و علت ندیدن سایت شما بهمین خاطر بوده است .
آیپی شما 217.219.194.102 بوده و وضعیت آیپی خود را ببینید :
http://www.robtex.com/ip/217.219.194.102.htmlما بخاطر شما RBL Check هم از روی رول های فایروال برداشتیم .
و
جالب اینجاست که هر بار هم تماس گرفتید من سایت شما را می دیدم و تعداد کاربران آنلاین سایتتان هم اعلام می کردم !!!
این نشان می دهد اشکال فقط از ناحیه شما بوده و لطمه ای به سایت شما وارد نمی شود . ما ابزارهایی در اینترنت داریم که سرعت سایت شما و آپ بودن سایت شما را نشان می دهد .
اگر به این زودی قضاوت نکنید و روی خدمات ما بیشتر مطالعه کنید ، فکر می کنم سال آینده هم تمایل داشته باشید سرویس خود را نزد ما تمدید نمایید .