BackYou forums
خرداد 21, 2010, 10:45:08 am *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی اکانت برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار:

فهرست   راهنمايي جستجو ورود عضويت  
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: استفاده از Prezzy Card برای وریفای پی پال  (دفعات بازدید: 1511 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
alex7610
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

ديدن مشخصات
« : آذر 28, 2008, 01:45:32 am »

مطالب بالا و بخشي از مطالب شما كه بهمراه لينك نقل قول ميكنم:
شما گفتيد:
نقل قول
متاسفانه پی پال به کسانی که در ایران زندگی می کنند ، خدمات نمی ده . حتی اگر شما بتوانید اکانتی ایجاد کنید ، چنانچه متوجه بشوند که شما از ایران دارید استفاده می کنید ، اکانت شما را می بندند . چنانچه کسی را در خارج کشور ندارید و حتی قصد دارید با کارت های مجازی اقدام به ایجاد اکانت پی پال کنید ، شدیدا توصیه می کنیم که اینکار را انجام ندهید . می بینید که بعد از یکماه اکانت شما محدود ( limit ) می شود  و کلیه پولهایی که در اکانت پی پال خود دارید بلوکه می شود و نمی توانید به مکان دیگری انتقال دهید .

كه در لينك زير مطرح شده:
کد:
http://www.epaymenthub.com/paypal.php#a2

من يك پاسخ رشن و دقيق نياز دارم.پيشاپيش از شكيبايي شما سپاسگذارم
خارج شده است
zarif
Administrator
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 234

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : آذر 28, 2008, 01:58:30 am »

دوست من !

فلسفه وریفای کردن پی پال اینه که  شما مشخصات خود را به پی پال و دیگر کاربران پی پال ثابت کنید که درست وارد کردید .
و اینکه کارت های اعتباری با آدرس شما ثبت می شود ، بنابراین وریفای کردن در پی پال بروش کارت اعتباری دو کار صورت گرفته :
1- کارت اعتباری متعلق بخود شماست
2- آدرس پستی شما هم به همین روش وریفای شده است !

حالا کارت های ما چون از نوع کارت هدیه بوده در حقیقت می تونه آدرسی که در آن ثبت می شود آدرس غیر واقعی باشد . کاری که اکثر خریدارن این کارت دارند انجام می دهند !! و  خودمانی عرض کنم که در حقیقت ما سر پی پال با با این کارتها شیره می مالیم !!!

در قوانین این کارت نوشته شده که از این کارت برای وریفای پی پال استفاده نکنید و قید کرده که کار نخواهد کرد ، درصورتی که فعلا داره کار می کنه !!!!

و الان ما مشتریان زیادی داریم که از این کارت جهت پی پال استفاده کرده و حتی با آدرس غیر نیوزلند ثبت نام کردند !

اما ما نمی تونیم تضمین کنیم و در حقیقت  این ریسک بعهده شما می باشد :
1- ممکن است هر لحظه پی پال متوجه اینگونه کارتها بشود و تدابیری بیاندیشد که کارتها سریعا شناسایی بشود و اجازه ثبت نام یا وریفای با این کارتها را ندهد .
2- حساب شما را لیمیت کند و پولهای درون آن  بلوکه کند ! که البته مشکلی برای کارت اعتباری و پولهای داخل آن بوجود نمیاد و فقط اکانت پی پال و پولی که در بالانس آن داشتید از دست می رود !!

بنابراین ما در هر دو حالت پاسخگو نخواهیم بود و کارت اعتباری هم پس نمی گیریم !! این ریسک بعهده خود شماست !

امیدوارم توضیحات قانع کننده باشه و اگر موردی هست به من اطلاع دهید .
خارج شده است

مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :