نویسنده موضوع: مشکل در بکاپ گیری با phpmybackup pro  (دفعات بازدید: 2620 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین sorset

• مشتری
  • *
  • ارسال: 10
    • CodeCorona
مشکل در بکاپ گیری با phpmybackup pro
« در: سپتامبر 23, 2008, 05:38:12 »
سلام
من مدت ها با برنامه ی phpmybackup pro از دیتابیس CMS و Forum سایت بکاپ میگرفتم اما اخیراْ وقتی از دیتابیس فروم قصد بکاپ گیری دارم یک صفحه ی سفید میاد و بکاپ گرفته نمیشه (فقط یک فایل .sql با حجم صفر بایت اضافه میشه)
در حالی که این مشکل در بکاپ گرفتن از CMS وجد نداره!!
میخواستم بدونم که ممکنه ایراد از تنظیمات php.ini باشه؟ با توجه به اینکه اخیراْ حجم دیتابیس فروم بیشتر از ۲۱ مگابایت شده اما حجم سی ام اس خیلی کم هست.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
« آخرين ويرايش: سپتامبر 25, 2008, 11:07:19 توسط sorset »

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
پاسخ : مشکل در بکاپ گیری با phpmyadmin
« پاسخ #1 در: سپتامبر 24, 2008, 01:43:51 »
PHPmyadmin برای گرفتن نسخه پشتیبان جهت دیتابیس های بزرگ مناسب نیست .

اگر اشتباه نکنم معمولا حجم نسخه پشتیبان شما بیش از 8 مگابایت شود ، به مشکل برمی خورید .

جهت backup گیری :

1- می تونید از خود Cpanel استفاده کنید .
2- از برنامه  www.phpmybackuppro.net هم می تونید استفاده کنید .
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین sorset

• مشتری
  • *
    • CodeCorona
پاسخ : مشکل در بکاپ گیری با phpmybackup pro
« پاسخ #2 در: سپتامبر 24, 2008, 09:33:29 »
سلام
تو سایت برنامه اینو نوشته
If you are having problems backing up big databases and get this error message "allowed memory size exhausted", try this:

Go to 'configurations' and the click on 'system variables'.
Increase the value in 'memory_limit:' for example from 38000000 to 80000000 or 380000000. If this doesn't help PHP does not allow you to modify the memory limit.
فکر کنم ایراد از محدودیت 32 مگی مموری باشه که در php.ini تعیین کردین. (البته این ارور رو نمیده و فقط یک صفحه ی سفید میاد و من حدس میزنم که اشکال از اینجا باشه)
راستش من از بکاپ اتوماتیک برنامه استفاده میکردم و برای همین ترجیح میدم که از این برنامه استفاده کنم.
معادل این برنامه هم هست اما هیچ کدوم به این خوبی نیستن.
شا راه حلی ندارین؟
من یک جای این فروم خوندم که php.ini رو میتونیم به دلخواه خودمون تغییر بدیم و من این فایل رو تغییر دادمو در هاست آپلود کردم اما محدودیت تغییری نکرد.
میشه راهنماییم کنید؟
ممنون
« آخرين ويرايش: سپتامبر 25, 2008, 11:08:49 توسط sorset »

آفلاین zarif

• Administrator
پاسخ : مشکل در بکاپ گیری با phpmyadmin
« پاسخ #3 در: سپتامبر 24, 2008, 09:39:36 »
در مورد محدودیت حافظه با ساپورت در میان بگذارید.

اما چیزی که روشنه اینه شما دیتابیس های بزرگ را نمی توانید با phpmyadmin  انجام دهید . چون محدودیت زمانی و  حافظه روی آپاچی اعمال می شود که phpmyadmin  نمی تواند کارش را تمام کند !

من منظور شما را متوجه نشدم از اینکه " من از بکاپ اتوماتیک برنامه استفاده میکردم و برای همین ترجیح میدم که از این برنامه استفاده کنم. " بکاپ اتوماتیک چه ارتباطی با phpmyadmin داره ؟
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین sorset

• مشتری
  • *
    • CodeCorona
« پاسخ #4 در: سپتامبر 25, 2008, 11:06:25 »
آخ شرمنده!
من منظورم برنامه ی phpmybackup pro بود  ;D
پست قبلی هام رو ویرایش کردم.
« آخرين ويرايش: سپتامبر 25, 2008, 11:09:42 توسط sorset »

آفلاین zarif

• Administrator
« پاسخ #5 در: سپتامبر 25, 2008, 12:49:39 »
با ساپورت در میان بگذارید تا تنظیمات PHP را چک کنند .