نویسنده موضوع: پیشنهاد در بخش سیستم صورتحساب و وضعیت سرویسهای مشتری  (دفعات بازدید: 2814 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین Hosseini

• مشتری
  • *
  • ارسال: 14
با سلام

من یه پیشنهاد در مورد بخش سیستم صورتحساب و وضعیت سرویسهای مشتری دارم و اون هم اینه که یه قسمت درست بشه که مشتری پرداختی رو که انجام می ده خودش در اونجا ثبت کنه یعنی به جای بخش  http://order.yarantoos.com/payment.php    بیاد و در همون جا ثبت بکنه . ( البته برای مشتری ها ) این طوری یه سیستم جامع تری خواهد بود .

باتشکر

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
سلام .

پیشنهاد بسیار خوبی هست ولی نمی شود اینکارو اتوماتیک کرد  . چون شماره فیش هایی که مشتری وارد می کند ، باید بطور دستی بررسی و تایید شود .

چون در غیر این صورت مشتری می تواند اطلاعات الکی وارد کند و موجودی اکانت خود را افزایش داده و سرویسهای خود را تمدید یا سرویس جدیدی سفارش دهد . بنابراین مجبوریم که این قیمت بشکل دستی باشد !!

ممنون از نظر شما خوب شما .
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین Hosseini

• مشتری
  • *
  • ارسال: 14
باسلام

درسته دوست عزیز ولی این نیز راهی داره می شه برای این کار قسمتی را طراحی کرد که زمانی که شخص فیش را وارد می کند آیتمی با نام در حال بررسی نمایش داده شود و بعد از تایید توسط شما به اعتبار شخص افزوده شود چون در اکثر سایت های بزرگ هاستینگ به این شکل عمل می شود .

با این کار نه افزایش بی خودی صورت می گیرد نه کاربر و خریدار گیج می شود .

باتشکر

آفلاین zarif

• Administrator
باسلام

درسته دوست عزیز ولی این نیز راهی داره می شه برای این کار قسمتی را طراحی کرد که زمانی که شخص فیش را وارد می کند آیتمی با نام در حال بررسی نمایش داده شود و بعد از تایید توسط شما به اعتبار شخص افزوده شود چون در اکثر سایت های بزرگ هاستینگ به این شکل عمل می شود .

باتشکر

جز برنامه های کاری ما هست که امکانات قسمت کاربری را افزایش دهیم .

با تشکر از نظرات خوب شما
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین zarif

• Administrator
باسلام

باتشکر

سلام.

هم اکنون امکان افزایش موجودی و تمدید سرویس ها از پنل کاربر (  سیستم صورتحساب کاربر ) فراهم گردید .
از این پس مشتریان می توانند از طریق سیستم اقدام به افزایش موجودی یا تمدید سرویسها نماییند .