نویسنده موضوع: سایت فروش برای نمایندگان هاست هم ایجاد می کنید ؟؟  (دفعات بازدید: 3056 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
یکی از سوالاتی که اکثر نمایندگان از ما سوال می کنند این است که می خواهند بدانند راه اندازی سایت نماینده بهده ما هست یا خیر ؟؟

بعهده مشتری هست و ما فقط سرویس نمایندگی ارائه می کنیم ولی برای طراحی سایت هزینه جداگانه دریافت می کنیم . ( حتی اگر نمایندگی از مکان دیگر خریداری کرده باشید باز هم این امکان را فراهم می کنیم ! )

هزینه به شرح زیر است :

1- طراحی صفحات سایت نماینده . ( یک طراحی اختصاصی با توجه به نام شرکت یا سایت نمانینده - طراحی لوگو و بنر و طراحی صفحات وب با استفاده از بهترین متخصاصان و طراحان حرفه ای وب )

هزینه : 295،000 تومان

2- راه اندازی سیستم پشتیبانی - ارسال ایمیل و تیکت  :  25000 تومان

3- راه اندازی سیستم چت آنلاین : ماهیانه 12000 تومان

4- سیستم سفارش آنلاین - صورتحساب  :  90،000 تومان

5- اتوماسیون ( ایجاد هاست بطور اتوماتیک ) و راه اندازی خرید آنلاین با کارتهای عضو شتاب

با توجه به کنترل پنل و نمایندگی شما متفاوت است :

نمایندگی لینوکس با کنترل پنل سی پنل
145،000 تومان

نمایندگی ویندوز با کنترل پنل هلم :
65000 تومان

نمایندگی ثبت دومین  از شرکت دایرکتی :    55000 تومان
نمایندگی ثبت دومین از طریق ما : رایگان انجام می دهیم !!!

در صورت هرگونه سوال یا جزییات بیشتر می توانید با info@mashhadhost.com تماس بگیرید .
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین taghikhani

• مشتری
  • *
  • ارسال: 6
بنده برای سرویس نمایندگیم نیاز به یک اتوماسیون دارم که هم اکانت هاستینگ و هم دامین را به طور اتوماتیک ایجاد کند. همچنین امکان پرداخت آنلاین و پرداخت از طریق فیش بانکی را داشته باشد.
قیمتش حدودا چقدر تمام می شود؟

آفلاین zarif

• Administrator
بنده برای سرویس نمایندگیم نیاز به یک اتوماسیون دارم که هم اکانت هاستینگ و هم دامین را به طور اتوماتیک ایجاد کند. همچنین امکان پرداخت آنلاین و پرداخت از طریق فیش بانکی را داشته باشد.
قیمتش حدودا چقدر تمام می شود؟

همان مورد 5 که در پست قبلی شرح دادم و قیمت آنرا ذکر کردم .

البته توجه بکنید که ما فقط برنامه نویسی را برای اینکار انجام می دهیم و طراحی سایت با خودتان می باشد .
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین taghikhani

• مشتری
  • *
اگر بخواهید برای یک نرم افزار خارجی مثل whmcs یا ishost یا phphostbot ماژول پرداخت آنلاین سامان بنویسید هزینه اش چقدر می شود؟

آفلاین zarif

• Administrator
والله باید بررسی کنیم ببینم چقدر امکان اضافه کردن gateway  وجود دارد و تا چه حد دست مارو باز گذاشته است .

ما اینکارو برای کنترل پنل دومین های دایرکتی انجام دادیم .

آفلاین taghikhani

• مشتری
  • *
من هم بخاطر این که شما این کار رو کرده بودید این درخواست رو دادم.
بنده بیشتر نظرم روی whmcs هست.
من می تونم کل نرم افزار رو در اختیار شما قرار بدم.
البته روی هاستم نصب هست که می تونم یوزر پسشو به همراه سورس نرم افزار بدم خدمتتون.
من لایسنس یه ماهه گرفتم که اگر چنین امکانی بهش اضافه شد لایسنس دائمی بگیرم.

اگر چنین امکانی وجود داشته باشه حدودا چقدر هزینه داره؟
با تشکر

آفلاین zarif

• Administrator
باید بررسی کنم .

لطفا از طریق ایمیل تماس بگیرید .