نویسنده موضوع: سوال در مورد سرویس های نمایندگی  (دفعات بازدید: 3348 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین Hosseini

• مشتری
  • *
  • ارسال: 14
سوال در مورد سرویس های نمایندگی
« در: آوریل 24, 2008, 02:11:19 »
با سلام و خسته نباشید

من دو  سوال در  مورد سرویس های نمایندگی هاستینگ w  داشتم .

یک اینکه در بخش نمایندگی ها ی w  نوشتید اهدای نمایندگی ثبت دومین اگر درست فهمید ه باشم شما یک اکانت به  نمایندگان می دهید تا بتونن مستقیم خودشون اقدام به ثبت دومین کنن درسته ؟

و دوم هم  من الان روی سرورم ( نمایندگی قبلیم ) حدود 5 سایت دارم برای انتقال اینها به سرور شما آیا خودتون اقدام می کنید یا من باید دستی همه را انتقال بدم ؟

باتشکر
Hosseini
« آخرين ويرايش: آوریل 24, 2008, 02:38:59 توسط Hosseini »

آفلاین Hosseini

• مشتری
  • *
پاسخ : سوال در مورد سرویس های نمایندگی
« پاسخ #1 در: آوریل 25, 2008, 10:08:41 »
هنوز کسی پاسخ من رو نداده ؟

آفلاین ساحل

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #2 در: آوریل 26, 2008, 11:24:19 »
سلام دوست عزيز

من در اين انجمن عضو نبودم تا اينكه جهت ارسال پاسخ براي شما، نياز به ثبت نام بود تا آغاز گفتگوي ما از اينجا با پاسخ به سوال شما كليك بخورد. البته از اينكه اين تالار را عزيزان ياران توس ايجاد كردند بسيار متشكريم.

دوست من، منظور شما رو درست متوجه نشدم! آيا شما نمايندگي هاست داريد يا نمايندگي دومين بالاخره؟! اگر شما فقط نمايندگي هاستينگ داريد و دامنه را از طريق شركتي بدون حالت نمايندگي ثبت كرديد؟، وقتي يك هفته به پايان اعتبار دامنه تون ماند آن را پنل نمايندگي ياران توس كه رايگان ارائه ميدهند انتقال دهيد. شايد هم شما منظورتان اين است كه اكانت كاستومري داريد كه در اين حالت هم بسيار آسان است: شما مي توانيد دامنه هايي را كه در كاستومري خود از شركت دايركت آي را به راحتي به اكانت كاستومري اي كه در پنل نمايندگي ياران توس است Move كنيد. معمولا شركتها اكانت ريسلري شركت دايركت آي را رايگان به كسي نميدهند، اگر هم داده اند در صورت داشتن اعتبار پيش آن شركت بوده است.
مثلا خود من پس از كسب اعتبارات توانستم ريسلري ثبت دامنه دايركت آي را بگيرم و هم اكنون دامنه هاي را با قيمت 7300 براي خودم ثبت مي كنم!

به هر حال اميدوارم از توضيحات بالا چيزي دستگيرتان شده باشد!

موفق و مؤيد باشيد

آفلاین Hosseini

• مشتری
  • *
« پاسخ #3 در: آوریل 26, 2008, 03:29:39 »
با سلام

نه دوست عزیز سوال من این نبود . ببینید در  این آدرس زیر نوشته شده اهدای نمایندگی ثبت دومین   - رایگان  این رو متوجه نشدم می خواستم ببینم به چه نحوی است .

http://www.mashhadhost.com/content.php?action=mypages&page=whm.html

و سوال بعدیمم مشخص بود ممنون از لطفتون ولی الان دو روزه که این تایپ زده شده ولی متاسفانه هنوز پاسخی نگرفتم

باتشکر

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
« پاسخ #4 در: آوریل 26, 2008, 09:26:31 »
سلام .

عذر خواهی می کنم از تاخیری که در پاسخ پیش آمد .

در مورد دو سوالتان :

1- درسته . رایگان اهدای نمایندگی دومین داده می شود که بتوانید خودتان دوومین ثبت کنید . همانطور که دوستمان ساحل توضیح داد ، برای کسب نمایندگی دومین شما نیاز به یک میزان اعتبار اولیه هستید . ما این نمایندگی را بدون اعتبار اولیه برای شما فعال خواهیم کرد و با کمترین قیمت ممکن  می توانید دومین ثبت کنید .

2- اکانت ها رو رایگان به سرور خودمان ترنسفر می کنیم .
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .

آفلاین Hosseini

• مشتری
  • *
« پاسخ #5 در: آوریل 26, 2008, 09:30:22 »
ممنون دوست عزیز از پاسختون

باتشکر

آفلاین Hosseini

• مشتری
  • *
« پاسخ #6 در: آوریل 26, 2008, 09:48:53 »
با سلام

دوست عزیز بخش پرداخت آنلاین سایت کار نمی کند ؟

http://www.epayment.mashhadhost.com/

باتشکر

آفلاین zarif

• Administrator
  • ارسال: 275
    • خدمات میزبانی مشهد هاست
« پاسخ #7 در: آوریل 26, 2008, 10:12:13 »
با سلام

دوست عزیز بخش پرداخت آنلاین سایت کار نمی کند ؟

http://www.epayment.mashhadhost.com/

باتشکر

به این لینک برید : http://epayment.mashhadhost.com/
مشتریان عزیز لطف کنند  سرویسی که از ما خریداری نموده اند به همراه مشخصات خود به من پیغام خصوصی بدهند تا دسترسی ویژه در انجمن بهشان داده شود .